Download: CC Library huisstijl template

25 augustus 2023

Download
Download CCLibrary

Tot 8x productiever met CC Libraries

Creative Cloud Libraries zijn al enkele jaren aanwezig in onze Adobe applicaties, maar velen hebben de kracht ervan nog niet ontdekt. Onbekend is onbemind.

Adobe liet een studie uitvoeren naar het gebruik van Creative Cloud bibliotheken. Resultaat: wie ze als een onderdeel van z’n workflow gebruikt, werkt tot 8x sneller dan in een traditionele file gebaseerde workflow!

Een CC Library is een handige plaats om vaak gebruikte design elementen op te slaan. Je verzamelt er je kleuren, logo’s, key visuals en tal van andere zaken. Zo heb je ze steeds bij de hand in elke Adobe applicatie via het CC Libraries paneel.

En niet enkel voor jezelf, je deelt deze bibliotheken namelijk gemakkelijk met je team of freelancers. Zo beschikt iedereen steeds over de meest recente middelen, de zogenaamde single source of truth.

Hoe maak ik een bibliotheek in CC Library? 

Het is best eenvoudig om een bibliotheek te maken. Het kan vanuit elk CC Library paneel in eender welke Adobe app, of nog eenvoudiger en overzichtelijker vanuit de Creative Cloud Desktop app. Eens gemaakt en ingedeeld kan je er allerhande bestanden inslepen of via de Adobe app kleuren en andere zaken toevoegen.

Download de CC Library huisstijl template

Struggle je met het opzetten van zo’n CC Library voor je merk? Dan geven wij je graag een zetje met deze handige huisstijl template. 

Download ‘m hier en vul de template in met je eigen elementen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Meer weten?

Bekijk onze Design Live over werken met CC Libraries. Of voor een deep dive in het gebruik en de toepassingen van CC Libraries voor jezelf of je organisatie ben je welkom in onze opleiding.