+ 75 consultants komen naar je toe en helpen je voort met (re)branding dtp UX/UI design development web design video & motion 3D

 • Een grafische boost bij jou op kantoor
 • Een dedicated designer, voor een korte of lange periode
 • Grafisch designers met elk hun specifieke expertise,
  getraind in onze Academy

Hoe we jou ontzorgen

 1. Luisteren
  De eerste stap naar impactvolle visuele communicatie is gezet. Jij praat, wij luisteren en vragen door. Zo wordt je grafische nood correct in kaart gebracht en voelen we meteen ook welke bedrijfscultuur bij jou op de vloer leeft.
 2. Matchen
  De beste match zit niet enkel in de skills, maar evengoed in de persoonlijkheid en passie van de designer. Zeker bij een langlopende samenwerking wordt ook de praktische woon-werk haalbaarheid bekeken.
 3. Designen
  Huisstijl, website, motion, illustraties, digitale communicatie … het wordt allemaal gemaakt! Een dedicated designer komt voor een lange of korte periode naar je toe, werkt zelfstandig of in team, denkt actief met je mee en zorgt voor de grafische boost die je zoekt.
 4. Opvolgen
  Open communicatie en feedback, daar leren onze consultants uit. Vertel dus gerust spontaan of de match juist zit, zelf polsen we natuurlijk ook tijdens en/of na de opdracht. 

Samenwerkingen
waar we trots op zijn

Dikke merci om zo hard te gaan voor onze WK-actie! Dankzij jullie zijn we op tijd in druk gegaan en werd het POS materiaal tijdig in de winkels geleverd.

logo krëfel

Els Roelants
Senior Marketeer

Goede afspraken maken goede vrienden. Dat merken we heel hard met Typografics. Dankzij hun flexibiliteit kunnen ze ook maatwerk creëren waar en wanneer wij dit het hardst nodig hebben.

Logo Duvel Moortgat

Gaëtan van den Bulcke
Global Digital Marketing Manager

Het was zeer moeilijk om in het AI beeldmateriaal Vlaamse meesters te vinden, laat staan Vlaamse streekproducten. Er werd hard gewerkt om geloofwaardige beelden te creëren! We kijken alvast uit naar een nieuwe reeks volgend jaar.

Logo Streekproducten.be

Jo Van Caenegem
Projectmanager

Jens en Matti gingen in oprechte dialoog met studenten, om zo een campagnebeeld op maat te maken. Ook de afstemming voor de ontwikkeling van de andere dragers liep als een trein: efficiënt en to the point.

logo arteveldehogeschool

Valérie Van Hees
Coördinator

Investeren in mensen, om hoog niveau te spelen met je visuele communicatie

 • Kennisdeling, ook intern een vanzelfsprekendheid
 • Consultants worden gescreend met de Talent Scan
 • Consultants volgen min. 3 trainingen per jaar