Academy

Verruim je grafische of crossmediale kennis

Graficimarketeers en digitale designers moeten op de hoogte zijn van de laatste trends ​en een grondige kennis opbouwen van de grafische tools. Voortdurend bijscholen is dus de boodschap. Typografics heeft een ruim opleidingsaanbod in petto, zowel voor beginners als gevorderden.

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Opleidingen op maat

Je gading niet gevonden in ons aanbod open opleidingen?
Geen nood: we hebben vast en zeker een geschikte oplossing in ons aanbod opleidingen op maat.

Opleidingen op maat >

  • Een opleiding samengesteld volgens jouw wensen en noden
  • Een combinatie van verschillende pakketten & leerstof mogelijk
  • Op de datum en de locatie die jou het best uitkomt
  • Praktisch & concreet: waar mogelijk gebruiken we jouw ‘echt’ werk als basis lesmateriaal
  • Adobe gecertifieerde instructeurs
Arrow beige

Praktijkgericht

Onze opleidingen zijn praktisch en to the point, zodat je na afloop zelf aan de slag kunt. Tijdens het leren heb je zelfs de mogelijkheid een eigen opdracht af te werken. Als dat niet praktisch is!

Clock beige

Up-to-date

We zorgen niet enkel voor voortdurende bijscholing van onze eigen medewerkers. ​Of je nu een prille beginner bent of op zoek naar een vervolmakingscursus: bij Typografics kunnen we je zeker helpen.

Palette beige

Ruim aanbod

Ons aanbod bestaat uit grafische opleidingen voor beginners en gevorderden, maar ook webnerds en marketingprofielen komen aan hun trekken. En als het nodig is werken we volgens jouw behoeften een opleiding uit.

Group beige

Kleine groepen

Om iedere cursist de nodige aandacht te kunnen geven zorgen we ervoor dat onze lesgroepen beperkt zijn in omvang. Zo versnelt het leerproces en zijn we zeker dat iedereen bij de les blijft.

Comment beige

Stand-by

Heb je na afloop toch nog vragen? Tot 2 maand na datum staan we graag voor je klaar, via mail of telefoon.

Abo beige

Nieuw. Flex-abo

Opleiding volgen als het jou past? Dan is het Flex-abonnement voor jou de ideale formule. Je kiest voor een combinatie van 3 of 5 in-company + onbeperkt open opleidingen. Ja, onbeperkt: al onze 70-tal open opleidingen kunnen door één medewerker worden gevolgd! Dat hoeft uiteraard niet altijd dezelfde te zijn. Flexibiliteit troef dus!

Enkele tevreden klanten

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Michael, hij helpt je graag verder!

Michael

Academy Supervisor