Typografics dankt haar klanten "Merci België!"

Typografics steunt de campagne Merci België, waarmee kleine, middelgrote en grote bedrijven hun klanten bedanken omdat ze 'Belgisch' kopen. En uiteraard willen al deze ondernemers de bevolking oproepen om dat nu meer dan ooit te doen.

door Caro - 6 april 2020

Lees artikel
Van dichtbij bekeken: #KeepYourDistance

- 23 maart 2020

De #BlijfInUwKot en #StayHome hashtags slaan ons om de oren. A f s t a n d houden is wat we moeten doen in volle coronacrisis. Om deze boodschap nog wat extra kracht bij te zetten lanceerde onze klant Happiness Brussels een topinitiatief dat een opmerkelijke ronde doet op de sociale media: #KeepYourDistance.

23 maart 2020

Lees artikel
Aha! Zo maak je een sterk logo.

- 21 maart 2020

Een logo is een belangrijk huisstijlelement én krachtig marketinginstrument. Wie een sterk logo neerzet, weet impact te winnen bij z’n publiek. Onze designers houden zich bij logo ontwerp altijd aan 4 eigenschappen. Zo weten we het beste te halen uit het herkenningspunt van je organisatie.

21 maart 2020

Lees artikel
Opinie: collega Brent over de re-brandig van Warner Bros

- 10 februari 2020

Het logo van Warner Bros is een icoon. Maar toegegeven, up-to-date was het schild met statig font niet meer. Te gedetailleerd, niet 2020 proof. De entertainmentgigant koos dan ook wijselijk voor een verjongingskuur. Grafisch vormgever Brent is alvast fan.

10 februari 2020

Lees artikel
Ken jij de 7 User Experience bouwstenen al?

- 7 februari 2020

User Experience maakt het verschil tussen een goede en minder goede website. Wil je het in de vingers krijgen om surfers een intuïtieve ervaring te bezorgen? Hanteer dan deze 7 UX fundamenten.

7 februari 2020

Lees artikel
💙-tjes voor Classic Blue, Pantone kleur van het jaar

- 6 januari 2020

Eén van de zekerheden in 't leven, de jaarlijkse trendkleur van Pantone. Een veilige keuze voor 2020 - Classic Blue - die je designs een meerwaarde weet te geven. Ontdek hier hoe.

6 januari 2020

Lees artikel
Deze 8 UX/UI fouten durven zelfs ervaren designers maken

- 4 januari 2020

Niemand is perfect, hierbij een overzicht van vaak voorkomende fouten die zelfs ervaren UX/UI designers nog durven maken.

4 januari 2020

Lees artikel

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!

Neem direct contact op

Sarah

Sarah staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op sarah.degendt@typografics.be

Merci!