5 voordelen van een grafische interventie

16 januari 2018

Een grafische interventie boeken? Dat wil zeggen dat een van onze medewerkers bij jou op kantoor komt om een grafische of digitale opdracht uit te voeren. Maar wat zijn de voordelen van deze manier van werken?

1. Een flexibele oplossing

 

Valt één van je grafische of digitale designers onverwacht uit wegens ziekte of andere onvoorziene omstandigheden? Jammer genoeg schuift je deadline niet mee en zit je even met de handen in het haar. Speciaal voor dit soort voorvallen werd Typografics in het leven geroepen. Wij sturen een grafische of digitale specialist langs wanneer het nodig is.

Zoals onze collega Roel bijvoorbeeld, die geweldige motion graphics maakt! 

2. Een team van specialisten ter beschikking

Voor specifieke projecten, zoals video of packaging design, de opmaak van een catalogus, … heb je misschien zelf de nodige kennis niet in huis. Ook nu weer kun je beroep doen op Typografics: wij beschikken over gespecialiseerde vormgevers die jouw plannen werkelijkheid laten worden.

Beschikbare profielen:

  • Packaging design/verpakking
  • Motion design/video
  • 3D-rendering & modeling
  • Magazine-opmaak
  • Logo-ontwerp
  • DTP-specialisten
  • Webdesigners/front-end ontwikkeling
  • UX/UI-design

Maak in elk geval al kennis met Eva: zij zorgt voor een creatieve insteek, fotografeert en photoshopt en zorgt dat alles technisch helemaal klopt! 

3. De frisse blik van de buitenstaander

De blik van buitenaf zorgt voor een nieuwe wind. Onze medewerkers hebben tonnen ervaring, opgedaan in de meest uiteenlopende sectoren. Ze hebben inzicht in processen en streven in de eerste plaats naar efficiëntie. Wie ervoor open staat krijgt (technische) tips en tricks aangereikt zodat je designs en concepten naar een hoger niveau getild worden. Je hoeft ons zeker niet te geloven op ons woord, maar lees gerust de klantengetuigenissen van LolaLiza of Hooox

Maak gerust kennis met Arno, webdesigner en gek op web-animaties! 

4. Overal nabij

Het interventieteam is altijd nabij. Van Hasselt tot de kust, de Typografics-auto’s zie je overal. Zo kunnen we snel iemand sturen, ook tot bij jou op kantoor. Daarnaast beschikken we over kantoren in Hamme (Oost-Vlaanderen) en Hasselt. Je kunt er terecht voor opleidingen en voor onze medewerkers is het een flexibele werkplek.

5. Een snelle oplossing

Sommige projecten kun je lang op voorhand inplannen, andere overvallen je dan weer. Maar met Typografics ben je zeker van 1 ding: wij sturen snel de juiste grafische of digitale specialist langs.

Wil je meer weten over onze werkwijze of snel iemand boeken? Contacteer Caro! Je kunt haar mailen via info@typografics.be of bellen op het nummer 0473/92.74.89

Een gemotiveerde studio

Komen je opdrachten te gefragmenteerd binnen om iemand een hele dag aan het werk te houden? Weet je niet zeker wanneer die briefing precies binnenkomt? Geen nood, je kunt je opdracht ook doorgeven aan onze print- of webstudio. Op basis van je briefing zorgen wij voor het ideale profiel en een vlekkeloos afgewerkte job.

Onze studiomanager - Wendy - staat altijd voor je klaar! 

Geschreven door Caro

Managing Partner

Sinds augustus 2021 runt Caro samen met Kristel Typografics. Haar positieve energie gaat helemaal naar de verdere uitbouw van Marcom en Sales: hoe vertellen we ons verhaal, hoe dragen we onze missie/visie uit binnen de sector, hoe vinden klanten ons en zorgen we ervoor dat ze blij zijn & blijven… Sleutelpunten die de groei van Typografics tot kenniscentrum voor bedrijven én crossmediale talenten mee ondersteunen.


Niet enkel op kantoor houdt Caro van actie. In haar vrije tijd vind je haar op de speelmat met haar dochter of jonglerend tussen de koersfiets, het zwembad en haar loopschoenen. Bewegen om het hoofd leeg te maken of net te vullen met nieuwe ideeën voor een volgende ski- of kitesurftrip. 


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.