Inspiratie explosie: 4 events voor grafische vormgevers

28 oktober 2019

Het is dat je je inspiratie van ergens dient te halen ... en ook: deze events zijn of razend interessant of knap om zien of plezant of een combinatie van dit allemaal. De moeite om je agenda voor te blocken, dus.

Grafixx


Kunstenaars over de hele wereld troepen op 22, 23 & 24 november samen in De Studio voor wat belooft een creatieve explosie te worden: live performances, lezingen, tentoonstellingen en workshops. Veel doen, veel zien, veel horen. Bakken inspiratie!

🗓️22 - 24.11
📍De Studio Antwerpen
🎫Dagticket € 10 / Weekendticket € 30
© Grafixx

Fotomuseum Stephan Vanfleteren


Nog tot 1 maart 2020 kan je het werk van de bekende Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren bewonderen tijdens PRESENT. Een wandeling langsheen iconische beelden en ongekende parels tonen je de evolutie in Vanfleterens zwartwit oeuvre, dat zich laat typeren door soberheid, karakter en intensiteit.

Extraatje van PRESENT?  Stephan Vanfleteren zelf is ook altijd present.

🗓️25.10.2019 - 01.03.2020 
📍Fotomuseum Antwerpen
🎫Vanaf € 2
© Stephan Vanfleteren
© Stephan Vanfleteren
© Stephan Vanfleteren

Smile safari


Wist je dat Brussel nu ook een Instagram museum heeft? Je vindt er het werk van Belgische kunstenaars en designers, verspreid over meer dan 25 kamers. En jij kan doorheen deze gekke, kleurrijke, vrolijke wereld op safari. Intussen een boomerang, foto, video, ... maken om te delen op de socials? Strak plan.

🗓️2.10 - 30.11
📍Tour & Taxis Brussel
🎫Volwassen € 21,10 / -16 € 17,10 / groep € 16,10
© We Want More
© We Want More
© We Want More
© We Want More

Let's Talk Design


Let's talk design is een wederkerend event met een nobel doel: creatieven uit verschillende sectoren samenbrengen. Daarvoor wordt elke editie een arsenaal aan overtuiging bovengehaald onder de vorm van uitnodigende sprekers. Tijdens Let's Talk Design krijg je ook de kans om te netwerken met hen en andere bezoekers. In januari nodigt het event je uit in Amsterdam.

🗓️23.01
📍Amsterdam
🎫€ 32,65

Geschreven door Axelle

Grafisch vormgever

Axelle studeerde Beeldende Vormgeving/Grafische studio aan Luca School of Arts in Gent. Ze is een creatieve (mee)denker en hands-on doorzetter. Als Axelle je briefing leest, gooit ze er meteen en enthousiast enkele creatieve pistes tegenaan. Inspiratie daarvoor druppelt bij haar binnen via Pinterest, Behance, Instagram, Awwwards, Muzli, boeken… Axelle is een troef als het aankomt op het ontwerp van je huisstijl of logo. Bovendien is ze erg flexibel: in grafische stijl en werkhouding.


Naast een passie voor fotografie loopt Axelle ook warm voor hot yoga. Na een ontspannende namasté bij 40 graden houdt ze ervan bij vrienden en familie te zijn.


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.