Ken je de voordelen van consulting voor je grafische jobs?

3 september 2019

Onze experts pakken je graag in met visuele communicatie die business impact oplevert. Die wordt gecreëerd in onze studio in Hamme óf bij jou op kantoor. Benieuwd hoe voordelig een grafische of digitale consultant in je organisatie werkt? We geven je 5 pro's.

1. We zijn flexibele positivo's

Valt één van je grafische of digitale designers uit? We’ve got your back. Dit is namelijk waarvoor Typografics bestaat. Onze experts voelen zich 

snel thuis en helpen je graag een onmogelijke deadline te behalen. Zelfs als die uiterst strak staat, ons glas is namelijk halfvol.

Wie collega Roel bijvoorbeeld een motion opdracht serveert, krijgt in no-time een smaakvol antwoord terug.

2. We zijn specialisten

Voor specifieke projecten zoals video of packaging design, de opmaak van een catalogus, … heb je misschien zelf de nodige kennis niet in huis. Wij wel & we zijn geeky genoeg om ons binnen ons vakgebied continu bij te scholen

Benieuwd naar wat onze makers doen? 

  • Packaging design/verpakking
  • Motion design/video
  • 3D rendering & modeling
  • Magazine opmaak
  • Logo ontwerp
  • DTP
  • UX & UI design/ontwikkeling


Maak in elk geval al kennis met Eva: zij zorgt voor een creatieve insteek, fotografeert en photoshopt en zorgt dat alles technisch helemaal klopt.

3. Onze blik is fris

De blik van buitenaf zorgt voor een nieuwe wind. Onze medewerkers hebben ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende sectoren. Ze hebben inzicht in processen, streven naar efficiëntie en hebben er een handje van weg je communicatie sterker te maken. Wie ervoor openstaat krijgt (technische) tips & tricks aangereikt waarmee je designs en concepten naar een hoger niveau tilt. 

Maak gerust kennis met Arno, webdesigner en gek op web animaties.

4. We zijn overal 

Van aan ’t zeetje tot in Limburg, je ziet de Typografics auto’s overal opduiken. Onze makers wonen verspreid, wat als voordeel heeft dat er altijd wel een grafische of digitale expert bij jou kan ingezet worden. We werken graag in team, maar trekken alleen ook ons plan. 

5. Een snelle oplossing

Sommige projecten kan je lang op voorhand inplannen, andere overvallen je dan weer. Met Typografics ben je alvast zeker van 1 ding: wij sturen snel de juiste grafische of digitale specialist langs.

Wil je meer weten over onze werkwijze of iemand boeken? Contacteer Lily via consulting@typografics.be of +32 (0)52 41 45 65.

Een gemotiveerde studio

Natuurlijk kan je ook in onze studio terecht voor het verwerken van je opdracht. Onze in-house makers zijn gespecialiseerd in print en web. 

Op basis van je briefing zorgen wij voor het ideale profiel en een vlekkeloos afgewerkte job. Web Manager Andreas & Print Manager Jan staan alvast voor je klaar.

Geschreven door Lily

Consulting Manager

Lily is verantwoordelijk voor de dispatching van de grafische vormgevers en webdesigners bij Typografics. Zij zorgt ervoor dat de juiste persoon op het gevraagde moment bij de klant is. Lily volgde voordien een opleiding tot Interieurstylist en Interieurvormgever. Kennis die ze trouwens blijft bijspijkeren via de bijkomende opleiding Interior & Design aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen.

Lily is gepassioneerd door architectuur, film, theater en reizen. ’s Avonds ontspant ze graag in de zetel met een kleurboek. 

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.