Video: de Typografics Academy, place to be voor creatives en marketeers

Michael

Academy Supervisor

30 augustus 2017

Typografics proudly presents ... onze Academy-video

Met deze video - die we samen met StoryMe ontwikkelden - willen we alle creatives in België aanspreken. Onze Academy is er immers voor hen. Onze trainers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en hebben jaren meegedraaid in het bedrijfsleven. Ze weten dus zeer goed waarover ze spreken en wat de praktische problemen en uitdagingen zijn waar vormgevers, motion designers of marketeers mee te maken krijgen. 

Onze opleidingen zijn ook op de praktijk gericht: we reiken onze cursisten de tools aan waarmee ze in hun eigen job direct mee aan de slag kunnen. Zo rendeert de investering in een training onmiddellijk. En dankzij de KMO-portefeuille hoeft een opleiding helemaal geen stukken van mensen te kosten. De Vlaamse overheid komt tot 40% tussen. 

Collagestijl

De collagestijl van de video zorgt voor een opvallend effect en geeft ons de kans om onze boodschap op een wervelende manier duidelijk te maken zonder dat de kijker het geluid hoeft aan te zetten. En we hopen natuurlijk ook dat het pakkend genoeg is om tot het einde te bekijken en - wie weet - zelfs een aantal keren te herhalen. 

Meer weten? Vraag onze opleidingsbrochure aan via het contactformulier of mail naar ingrid@typografics.be