Gratis download: interactieve contentplanner 2021

24 november 2020

Move over, 2020 > 2021 komt eraan, het jaar waarin we vooral hopen dat er niets anders viraal gaat dan je eigen content. Dringt zich de vraag op hoe je als organisatie snackable content produceert? Alles begint met een planmatige voorbereiding. Het is dus van nú in actie schieten! Voor #TeamOrganised valt hier een mega download te scoren: een interactieve contentplanner, inclusief tips en alle inhakers voor 2021.


Waarom moet ik een contentplanner hebben?


  • Het voorkomt last-minute stress. In zo een planner lijst je op welke blogs, e-books, social posts, e-letters, … je maandelijks gaat produceren. Structuur en rust, niets zo heerlijk!


  • Geen vijgen na Pasen. Alle themadagen en belangrijke events staan alvast klaar in de contentplanner (+100 inhakers!), zo zie je er geen enkele over het hoofd.


  • Het zorgt voor een kwaliteitsshot. Net door dat plannen, creëer je letterlijk de ruimte om tijd te besteden in de ontwikkeling van beeldmateriaal en tekst. Weloverwogen content kan je alleen maar positief helpen.

Download de gratis contentplanner voor 2021


Omdat het de aard van het beestje is: we hebben iets moois gemaakt van de contentplanner. Bovendien is de pdf interactief, waardoor je hem dus digitaal verder kan aanvullen.

Kudos voor je content in 2021, en weet: onze makers assisteren je graag met beelden waarmee je je merk sterk in de markt zet. Gewoon effe een noodkreetje ploffen in de mailbox van Sarah!

Geschreven door Caro

Managing Director

Sinds augustus 2021 runt Caro samen met Kristel Pelgrims & Danny Mertens Typografics.

Daarnaast zorgt Caro Mertens ervoor dat nieuwe klanten vlot hun weg naar Typografics vinden. Maar hét belangrijkste aspect van haar job is er over te waken dat zowel nieuwe als bestaande klanten blij zijn en blijven met de diensten en de service die Typografics levert.

In haar vrije tijd waagt Caro zich aan het muurklimmen of skiën. Lukt dat niet, dan is ze waarschijnlijk aan het kokkerellen.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.