Gratis download: interactieve contentplanner 2021

24 november 2020

Move over, 2020 > 2021 komt eraan, het jaar waarin we vooral hopen dat er niets anders viraal gaat dan je eigen content. Dringt zich de vraag op hoe je als organisatie snackable content produceert? Alles begint met een planmatige voorbereiding. Het is dus van nú in actie schieten! Voor #TeamOrganised valt hier een mega download te scoren: een interactieve contentplanner, inclusief tips en alle inhakers voor 2021.


Waarom moet ik een contentplanner hebben?


  • Het voorkomt last-minute stress. In zo een planner lijst je op welke blogs, e-books, social posts, e-letters, … je maandelijks gaat produceren. Structuur en rust, niets zo heerlijk!


  • Geen vijgen na Pasen. Alle themadagen en belangrijke events staan alvast klaar in de contentplanner (+100 inhakers!), zo zie je er geen enkele over het hoofd.


  • Het zorgt voor een kwaliteitsshot. Net door dat plannen, creëer je letterlijk de ruimte om tijd te besteden in de ontwikkeling van beeldmateriaal en tekst. Weloverwogen content kan je alleen maar positief helpen.

Download de gratis contentplanner voor 2021


Omdat het de aard van het beestje is: we hebben iets moois gemaakt van de contentplanner. Bovendien is de pdf interactief, waardoor je hem dus digitaal verder kan aanvullen.

Kudos voor je content in 2021, en weet: onze makers assisteren je graag met beelden waarmee je je merk sterk in de markt zet. Gewoon effe een noodkreetje ploffen in de mailbox van Sarah!

Geschreven door Caro

Managing Partner

Sinds augustus 2021 runt Caro samen met Kristel Typografics. Haar positieve energie gaat helemaal naar de verdere uitbouw van Marcom en Sales: hoe vertellen we ons verhaal, hoe dragen we onze missie/visie uit binnen de sector, hoe vinden klanten ons en zorgen we ervoor dat ze blij zijn & blijven… Sleutelpunten die de groei van Typografics tot kenniscentrum voor bedrijven én crossmediale talenten mee ondersteunen.


Niet enkel op kantoor houdt Caro van actie. In haar vrije tijd vind je haar op de speelmat met haar dochter of jonglerend tussen de koersfiets, het zwembad en haar loopschoenen. Bewegen om het hoofd leeg te maken of net te vullen met nieuwe ideeën voor een volgende ski- of kitesurftrip. 


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.