Typografics bestaat 30 jaar!

16 maart 2021

Parels voor Typografics, in 2021 spelen we namelijk 30 jaar een stevige rol als grafisch dienstverlener. Kwaliteit, empathie en een familiaal karakter zijn wat ons nog steeds met glans typeren. We rijpten intussen tot een huis met 50 specialisten, creatieve vakmensen die met veel expertise zorg dragen voor je visuele communicatie.


30 jaar door de ogen van oprichter Danny Mertens


In een openhartig gesprek praat onze pater familias Danny Mertens over 30 jaar Typografics. Met “Zonder enige twijfel, ja” als antwoord lezen we hetzelfde vuur in zijn ogen als 30 jaar terug, want ja hij zou zo opnieuw beginnen met Typografics.


30 jaar laat zich sieren door vallen en opstaan, hard werken, kritisch reflecteren, jezelf trouw blijven, je laten prikkelen, vooruitgaan én dankbaarheid. Voor onze makers, die bijzonder waardevol zijn. Stuk voor stuk positievelingen voor wie een compromis op kwaliteit niet bestaat. Voor onze klanten, die ons in vertrouwen uitdagen onze lat hoog te leggen.

Merci!

Visuele communicatie met impact, voor je bedrijf?


Niets dan de waarheid als we neerschrijven dat we bakken ervaring hebben staan. 30 jaar! Streef je binnen je organisatie naar sterke visuele communicatie? Sarah haar mailbox is de plaats waar het gaat gebeuren.

Geschreven door Danny

Founder

Danny richtte Typografics 30 jaar geleden op en liet het uitgroeien tot een kenniscentrum voor bedrijven én crossmediale talenten. Recent vertrouwde hij het dagelijkse bestuur toe aan zijn dochter Caro en Kristel. Maar loslaten doet hij niet, als aandeelhouder blijft hij actief betrokken bij zijn geesteskind. 


Zijn liefde voor typografie, beelden en kleuren geeft hij daarnaast nog steeds door via Het Letterkabinet: de creatieve ontmoetingsplaats van Typografics waar Danny een operationele rol speelt.


Elk vrij moment in zijn agenda wordt trouwens ook spelenderwijs ingevuld door kleindochter Ona, zijn oogappel.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.