Typografics bestaat 30 jaar!

16 maart 2021

Parels voor Typografics, in 2021 spelen we namelijk 30 jaar een stevige rol als grafisch dienstverlener. Kwaliteit, empathie en een familiaal karakter zijn wat ons nog steeds met glans typeren. We rijpten intussen tot een huis met 50 specialisten, creatieve vakmensen die met veel expertise zorg dragen voor je visuele communicatie.


30 jaar door de ogen van oprichter Danny Mertens


In een openhartig gesprek praat onze pater familias Danny Mertens over 30 jaar Typografics. Met “Zonder enige twijfel, ja” als antwoord lezen we hetzelfde vuur in zijn ogen als 30 jaar terug, want ja hij zou zo opnieuw beginnen met Typografics.


30 jaar laat zich sieren door vallen en opstaan, hard werken, kritisch reflecteren, jezelf trouw blijven, je laten prikkelen, vooruitgaan én dankbaarheid. Voor onze makers, die bijzonder waardevol zijn. Stuk voor stuk positievelingen voor wie een compromis op kwaliteit niet bestaat. Voor onze klanten, die ons in vertrouwen uitdagen onze lat hoog te leggen.

Merci!

Visuele communicatie met impact, voor je bedrijf?


Niets dan de waarheid als we neerschrijven dat we bakken ervaring hebben staan. 30 jaar! Streef je binnen je organisatie naar sterke visuele communicatie? Sarah haar mailbox is de plaats waar het gaat gebeuren.

Geschreven door Danny

Managing Director

Toen Danny Mertens 30 jaar geleden begon met Typografics had hij nooit durven dromen ooit een bedrijf te leiden met meer dan 40 medewerkers. Maar vandaag is het wel zo ver. Hij studeerde in 1987 af als grafisch vormgever aan het Sint-Lucas Instituut te Brussel en is tot op vandaag zeer geïnteresseerd in typografie, beelden en kleuren. Met meer dan een kwarteeuw ervaring in de grafische sector heeft hij de evolutie van analoog naar digitaal van dichtbij meegemaakt.

Vandaag stuurt Danny, samen met Caro &Kristel, Typografics in de richting van verdere groei zodat het bedrijf verder kan uitgroeien tot kenniscentrum voor bedrijven én crossmediale talenten.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.