Typografics breidt webteam uit met 3 nieuwe designers/developers

Ingrid Verbanck

Content Marketeer

6 juli 2017

Typografics is vooral bekend als grafische partner. Bedrijven doen beroep op hun interventieteam of de studio om piekmomenten op te vangen of schuiven jobs door naar de studio in Hamme bij Dendermonde.

Maar Typografics biedt ook ondersteuning bij webprojecten: van development van websites over het UX/UI-design van een app tot en met het content management (beeld en/of tekst). En dat zowel op locatie (bij de klant op kantoor) of in de studio. Om het huidige webteam te versterken werd het onlangs uitgebreid met drie jonge en getalenteerde webdevelopers. We stellen ze graag even aan je voor.

Thibault Van den Broecke

Thibault studeerde aan de Arteveldehogeschool Multimediaproductie. Na een eerste werkervaring bij Realdolmen maakte hij de overstap naar Typografics. Met zijn technische achtergrond spreekt hij vlot talen zoals HTML5, CSS3 en JQuery, maar hij heeft ook de nodige aandacht voor design en look & feel.

Het liefst denkt hij mee vanaf het prille begin van een project en zijn favoriete CMS is ProcessWire, maar hij werkt ook vlot met WordPress.

Elke Moras

Elke haalde een bachelor commerciële communicatie aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Bij These Days legde ze zich vooral toe op design van geanimeerde banners waarvoor ze Adobe Animate en Premiere Pro als een echte pro gebruikt. Afwisseling is voor haar belangrijk en dat vindt ze in haar job bij Typografics. Haar grootste troef? Ze is een echte WordPress wizzard!

Jonathan Claeys

Jonathan heeft al enkele jaren ervaring als webdesigner en front-end developer bij onder andere the AIM en Weblounge. Hij werkt ondertussen sneller dan zijn schaduw en dat zonder de technische aspecten of het grafische facet uit het oog te verliezen. Ook hij gaat liefst aan de slag met ProcessWire maar hij heeft ook kennis van Drupal theming en Craft CMS.