Typografics dankt haar klanten "Merci België!"

6 april 2020

Merci beste klanten!

Typografics zegt merci! Door het vertrouwen en de steun van onze klanten kunnen we hun visuele communicatie steeds beter maken. Door voor Typografics te kiezen, steunen onze klanten ook de Belgische economie en dat is vandaag belangrijker dan ooit.

Daarom doen wij graag mee aan de campagne Merci België. Hiermee bedanken kleine, middelgrote en grote bedrijven hun klanten omdat ze 'Belgisch' kopen. En uiteraard willen al deze ondernemers de bevolking oproepen om dat nu meer dan ooit te doen.

Onze economie heeft iedere consument en elk bedrijf hard nodig. Investeren in Belgische producten en diensten zorgt ervoor dat we deze crisis ook economisch te boven komen.

Onze klanten dragen alvast een heel mooi steentje bij door met Typografics samen te werken. Merci.

Merci om blijven beroep te doen op onze grafisch vormgevers, webdesigners en motion designers.

Wij gaan ervoor! 

Team Typografics

Geschreven door Caro

Managing Director

Sinds augustus 2021 runt Caro samen met Kristel Typografics. Haar positieve energie gaat helemaal naar de verdere uitbouw van Marcom en Sales: hoe vertellen we ons verhaal, hoe dragen we onze missie/visie uit binnen de sector, hoe vinden klanten ons en zorgen we ervoor dat ze blij zijn & blijven… Sleutelpunten die de groei van Typografics tot kenniscentrum voor bedrijven én crossmediale talenten mee ondersteunen.


Niet enkel op kantoor houdt Caro van actie. In haar vrije tijd vind je haar op de speelmat met haar dochter of jonglerend tussen de koersfiets, het zwembad en haar loopschoenen. Bewegen om het hoofd leeg te maken of net te vullen met nieuwe ideeën voor een volgende ski- of kitesurftrip. 


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.