Typografics dankt haar klanten "Merci België!"

6 april 2020

Merci beste klanten!

Typografics zegt merci! Door het vertrouwen en de steun van onze klanten kunnen we hun visuele communicatie steeds beter maken. Door voor Typografics te kiezen, steunen onze klanten ook de Belgische economie en dat is vandaag belangrijker dan ooit.

Daarom doen wij graag mee aan de campagne Merci België. Hiermee bedanken kleine, middelgrote en grote bedrijven hun klanten omdat ze 'Belgisch' kopen. En uiteraard willen al deze ondernemers de bevolking oproepen om dat nu meer dan ooit te doen.

Onze economie heeft iedere consument en elk bedrijf hard nodig. Investeren in Belgische producten en diensten zorgt ervoor dat we deze crisis ook economisch te boven komen.

Onze klanten dragen alvast een heel mooi steentje bij door met Typografics samen te werken. Merci.

Merci om blijven beroep te doen op onze grafisch vormgevers, webdesigners en motion designers.

Wij gaan ervoor! 

Team Typografics

Geschreven door Caro

Managing Director

Sinds augustus 2021 runt Caro samen met Kristel Pelgrims & Danny Mertens Typografics.

Daarnaast zorgt Caro Mertens ervoor dat nieuwe klanten vlot hun weg naar Typografics vinden. Maar hét belangrijkste aspect van haar job is er over te waken dat zowel nieuwe als bestaande klanten blij zijn en blijven met de diensten en de service die Typografics levert.

In haar vrije tijd waagt Caro zich aan het muurklimmen of skiën. Lukt dat niet, dan is ze waarschijnlijk aan het kokkerellen.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.