Webdesign voor Royal Crown

Collega web & motiondesigner Max is zowat hofleverancier als het aankomt op websites voor Royal Crown. Hij mocht er voor hen al meer dan 15 (re)designen, en daar kwamen heel wat Sketch skills bij te pas.

Gemaakt door Max

Senior Webdesigner


Make-over Royalcrown.be


Een carte blanche als briefing, beetje hemel en hel tegelijk. Want ja dat kan al eens lelijk tegenvallen. Maar Max ként Royal Crown en weet hoe je gebruikers intuïtief door een design laat scrollen. Met de versgedrukte nieuwe folder van Royal Crown naast zich, creëert hij in Sketch een clean/modern ontwerp. Een online antwoord op de print versie: gelijkaardige titels, kleurgebruik, … en met duidelijk visueel portfolio.

Klik & ontdek het designwerk van Max.

Max is een multifunctionele webdesigner die voor ons zowel interne als externe communicatie mee helpt uit te werken. Hij is meegegroeid met ons bedrijf en werkt autonoom en stipt. We werken heel graag samen met Max omdat hij vernieuwing weet te koppelen aan de eigenheid van onze communicatie.
Frank Rombouts, Royal Crown

Redesign Crowndesk.be


Tweede aan de beurt: Crown Desk. Via dit online platform krijgen Royal Crown klanten toegang tot een artikeloverzicht, bestel- en factuurmodule, … Max krijgt de taak de look & feel van de Royal Crown website door te trekken naar dit platform. Eenzelfde plaatje, herkenning creëren. 

In het design van de bestellingstabellen en de iconen herken je misschien wel de Material Design stijl van Google? Helpt om het maximale te halen op het vlak van overzicht en gebruiksvriendelijkheid.

Half werk doen we niet, Max giet alle specs in een nette stijlgids voor de developers.
Van alles wat ik voor Royal Crown heb gemaakt, is Crown Desk hetgene waar ik het meeste trots op ben. Het was een hele uitdaging om een volledig systeem mee te helpen designen, van alle pagina’s tot de iconen en style guide voor de developers. Leuk en leerrijk!
Max, web & motiondesigner

Redesign klant websites


Niet enkel voor Royal Crown zelf, maar ook voor hun klanten haalt Max meer dan eens zijn Sketch talent boven. Voor De Bisschop werkte hij een redesign uit. Extra challenge hierbij was een design te maken dat werkt binnen het CMS systeem dat Royal Crown gebruikt (Browsbox).

Zie je hoe het logo van De Bisschop de basis vormt voor verder design? Kleuren worden doorgetrokken, afgeronde hoeken komen terug, ... Zo ontstaat een rustige uniforme sfeer.

Klik & bekijk de website.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!