Campagnebeeld voor MoodSpace

Met het enthousiasme van een eerstejaars kleurt een emotioneel krachtig campagnebeeld het straatbeeld van verschillende studentensteden.

Gemaakt door Jens

Senior Grafisch Vormgever & Illustrator


MoodSpace geeft een mentale boost aan elke student die dat wil. Om zover te komen, dien je natuurlijk eerst in het hoofd en hart van je doelgroep te geraken… grafisch designers van dienst: Matti & Jens.

Helemaal raak: het campagnebeeld

Met het enthousiasme van een eerstejaars kleurt een emotioneel krachtig campagnebeeld het straatbeeld van verschillende studentensteden. Senior designers Matti en Jens vertellen:


“In een intake gesprek legde MoodSpace de gevoeligheden bloot rond hulp zoeken als je je slecht voelt. Deze emotionele boodschap diende via een grafische vertaalslag connectie te maken met de doelgroep. Jens en ik flashten mentaal terug naar onze eigen studententijd tijdens de eerste schetsen van het campagnebeeld. Het topic actueel en sterk brengen, dat is waar we naar zochten. We vonden een grafische oplossing in een collage van beelden, waarbij de personages geïntegreerd werden in het logo.”

Jens en Matti gingen in oprechte dialoog met studenten, om zo een campagnebeeld op maat te maken. Ook de afstemming voor de ontwikkeling van de andere dragers liep als een trein: efficiënt en to the point.

Valérie Van Hees, Coördinator bij SIHO

Crossmediaal traject, off- en online assets

Senior Designer Matti aan het woord:

“Na de ontwikkeling van het campagnebeeld, vervolgde de ‘fun part’: de creatie van assets voor off- en online dragers. We verzorgden flyers, affiches, beelden voor social media, branding van een gadget … Dit alles in een hechte samenwerking met MoodSpace, gaf ons een aula aan positieve energie om er het beste uit te halen.”

Dat de campagne voor MoodSpace de emotionele lading van een zeer gevoelig topic dekt, daar ben ik best trots op.

Matti, Senior Grafisch Vormgever

Visuele communicatie die impact maakt?

Van student tot elke andere consument, onze pool aan grafische consultants bundelen een hoop skills waarmee je tot voorbij het oog van je doelgroep scoort. Geef ons een zetje via Sarah!

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!