Campagnebeeld voor VLAM

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing schakelde ons Studio team in voor een activatiecampagne die burgers oproept meer erkenning te tonen voor het werk van land- en tuinbouwers. En wij? Staken een dikke duim omhoog.

Gemaakt door Shaun

Talent Trainer & Senior Motion designer


Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing schakelde ons Studio team in voor een activatiecampagne die burgers oproept meer erkenning te tonen voor het werk van land- en tuinbouwers. En wij? Wij staken een dikke duim omhoog.

Van brainstorm tot campagnebeeld

“Uit een Studio brainstorm vloeiden 4 concepten uit die we aan VLAM voorlegden. Het concept dat op het meeste enthousiasme kon rekenen, brachten we tot leven in enkele schetsen. Zo'n eerste visualisatie is key en bevat de essentie van wat je wil vertellen. Het is erg waardevol om tot een sterk campagnebeeld te komen.”

“Wat je ziet is het traject dat zuivel aflegt tot in brik, en een dikke consumenten duim omhoog. De productlijn in het beeld wordt doelbewust complex weergegeven, om zo de bewustmaking aan te wakkeren dat er heel wat komt kijken bij het landbouwleven van vandaag. De vrijheid in combinatie met waardevolle feedback van het VLAM team maakte dat we het beeld met krachtige details konden neerzetten. En dat niet alleen natuurlijk, collega Shaun deed ferm 3D werk en Jens deed zijn ding weer meer dan uitstekend in Photoshop.”

Typografics is heel transparant, er worden goede afspraken gemaakt. De samenwerking met de Studio verliep aangenaam, proactief en snel. Voor dit project hadden we een krappe deadline, die hebben ze moeiteloos gerespecteerd. 

Leen, innovation & public affairs manager VLAM

Ook niet min: de VLAM pin

Een campagnebeeld is 1 ding, maar voor het grote publiek werd ook nog een pin ontworpen die solidariteit met de lokale landbouw vertegenwoordigt.

Ik ben trots op het campagnebeeld, maar nog meer op wat we als team kunnen bereiken als we onze krachten bundelen.

Seppe, Senior Grafisch Vormgever

De koe bij de horens voor jouw visuele communicatie?

We vertellen jouw verhaal graag in sprekende beelden. Klik jezelf een weg richting de mailbox van collega Sarah en geniet binnenkort meer business impact door professionele visuele assets.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!