Consultant @ work, Sten bij BNP Paribas Fortis

Senior Webdesigner Sten aan het woord over de digitale duw richting morgen die hij BNP Paribas Fortis geeft.

Gemaakt door Sten

Crossmedia designer


Geleend: de digitale skills van Sten

BNP Paribas Fortis is dé financiële instelling voor een wereld in verandering, zo blijven ze zichzelf heruitvinden tot de bank van morgen. Voor hun communicatie uitdagingen zien ze winst in de samenwerking met consultant Sten, die er volmacht krijgt over hun digitale assets. Vanop zijn flexdesk in het nieuwe state-of-the-art HQ in Brussel levert Sten een variëteit aan jobs af: afbeeldingen voor nieuwsbrieven, sociale media posts, screensavers voor bankautomaten…

Ik doe ontzettend graag consultancy voor een grote 'boîte’. In de Studio van BNP word ik als digitaal profiel omringd door print- en videocollega’s. Binnen mijn domein krijg ik alle verantwoordelijkheid en vooral ook het vertrouwen van Head of Studio Bianca. Dat zijn nu eens exact de keys die mij laten presteren.

Sten, Senior Webdesigner

Samenwerking in balans

“Regelmatig plant Bianca een one-on-one in. We overlopen hoe de digitale projecten evolueren en of er moeilijkheden zijn. Bianca is heel betrokken, en dat geeft mij als consultant het gevoel een waardevol lid van het team te zijn. Het stimuleert me om ook om scherp te blijven staan in het project, mee te zijn met wat morgen digitaal relevant is. Recent gaf ik zo bv. een presentatie over de Design Trends van 2022 tijdens een teammeeting.”, vertelt Sten.

Sten is oplossingsgericht, blijft rustig onder druk en brengt een goede sfeer onder de collega’s. Hij is een meerwaarde in het team. 

Bianca, Head of Studio BNP Paribas Fortis
"Tegelijk blijf ik mezelf verder ontplooien. Via mijn crossmedia studies kan ik zowel digitale als print projecten aan. En momenteel volg ik een animatie opleiding, skills die ook BNP Paribas Fortis vast vooruit helpen in de toekomst.”

Een bank vooruit met jouw merk?

Met de makers van Typografics hoef je geen kop of munt te doen, we hebben namelijk alle skills in huis om je volledige visuele communicatie vorm te geven. Contacteer Sarah, ze denkt vanaf stap 1 met je mee.

Sten preaching design trends

Senior webdesigner Sten fluistert je 5 ontwerp trends voor 2022 toe en wij zijn zó overtuigd dat we zelfs onze 90’s jeans met wijde pijpen terug hebben bovengehaald. ✌️ 

Bekijk hier de presentatie

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!