Design vergaderzalen VOO

Peter is er echt in geslaagd om zijn designs te matchen met de stijl van onze vergaderzalen. Ook hield hij hierbij steeds rekening met de technische en budgettaire afspraken. We zijn dan ook erg tevreden over onze samenwerking! Cathy Meulenijzer - Verantwoordelijke voor de grafische cel en productie bij BE TV

Gemaakt door Peter

Senior Crossmedia designer


Peter is er echt in geslaagd om zijn designs te matchen met de stijl van onze vergaderzalen. Ook hield hij hierbij steeds rekening met de technische en budgettaire afspraken. We zijn dan ook erg tevreden over onze samenwerking!
Cathy Meulenijzer - Verantwoordelijke voor de grafische cel en productie bij BE TV

Grafisch ontwerper Peter werkt al een klein jaar regelmatig ter plekke bij de Waalse telecomoperator VOO. “In het begin deed ik vooral DTP-werk. Toen ik op een bepaald moment een aantal logo's mee mocht ontwerpen, kon ik ook eens mijn creatievere kant laten zien. Ze waren hier zo tevreden over dat ik de opdracht kreeg om stickers te maken voor hun vergaderzalen. Echt een tof project!”

“Ik kreeg vrij veel eigen inbreng en ze vonden mijn ideeën meestal ook geslaagd. Ze wilden hun vergaderzalen graag wat meer karakter en intimiteit geven door met stickers te werken. Ik mocht zelfs aan de slag gaan met hun vuilnisbakken.”

Vergaderzaal Kompany

“Aangezien VOO een Franstalig bedrijf is werd vaak voor bekende Franstalige Belgen gekozen om de zalen op te vrolijken. De CEO van VOO is bijvoorbeeld fan van Kompany, dus een beeld van hem kon uiteraard niet ontbreken. En er moesten ook vrouwen met ballen aan hun lijf bij zitten, zoals actrices Marie Gilain en Viriginie Efira.”

Vergaderzaal Virginie Efira

Vergaderzaal Marie Gilain

Vergaderzaal Together

Vergaderzaal Star Wars

Forex Merckx

Deuren in creatieve ruimte The Loop

Vergaderzaal On the Moon

Vergaderzaal Spielberg

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!