Vanuit ons kot: UX/UI design voor KwadrO


Midden maart wijzigde onze business omgeving drastisch. Ineens was telewerken dé norm. Vanuit hun kot gingen ook onze makers gretig creëren. Senior UX/UI designer Dries kreeg een project van KwadrO naar zich toe geschoven, waar hij met tonnen dedication voor rechtveerde aan zijn laptop thuis.


Briefing, de lockdown way

Misschien stond je enige tijd terug zelf nog wat onwennig te wezen tegenover zakelijke videocalls? Vandaag ervaren we dat ze bepalend zijn voor het welslagen van je project. Dries haalde zijn briefing voor dit project op via een videocall met verschillende teamleden. Geef toe, als je een gezicht kunt plakken op een naam, werkt het per definitie al wat vlotter.

70% van de opdracht werd via videocall uitgevoerd. Zo werkten we daadwerkelijk sámen, op een veilige afstand. Dat bleek een vlotte en efficiënte werkwijze waar zowel de mensen van KwadrO als ikzelf tevreden over zijn.

Dries, Senior UX/UI Designer

Remote werken werkt

In quasi continu video overleg slaagde Dries er op een succesvolle manier in de interne software voor KwadrO te designen. Ook de klant onthaalde deze manier van ondersteuning bijzonder positief:

Al snel voelde ik dat het werken via videocall een enorme sprong in efficiëntie betekende. We deelden onze schermen met elkaar, zodat er continu bijgestuurd kon worden. Eigenlijk leek het alsof we écht bij elkaar zaten. 

Bernard Jansen, Digital Director KwadrO

Wens je één van onze makers in te zetten op jouw project, vanuit ons kot of veilig bij jou op kantoor? Contacteer Dimitri met je vraag.

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!