Digitaal platform voor slagerijen

Wat als de slager om de hoek ook kon beschikken over een knappe website met een écht webshop? ATA IT klopte met deze vraag aan bij Typografics en samen ontwikkelden we een platform dat ook kleine slagers de nodige online visibiliteit geeft.

Gemaakt door Dries

Senior UX/UI Designer


Wat als de slager om de hoek ook kon beschikken over een knappe website met een écht webshop? ATA IT klopte met deze vraag aan bij Typografics en samen ontwikkelden we een platform dat ook kleine slagers de nodige online visibiliteit geeft.Het concept

Een gebruiksvriendelijk digitaal platform voor alle slagers

Het platform de ‘Butcher Shop’ zorgt ervoor dat kleine, zelfstandige slagers over een website en bijhorende webshop kunnen beschikken zonder dat ze daarin heel veel moeten investeren.

Voor een vast maandelijks bedrag per maand krijgt de slager niet enkel een aantrekkelijke website, klanten kunnen ook hun bestellingen doorgeven, promoties bekijken of openingsuren raadplegen.


De samenwerking met Typografics verliep zeer vlot en het resultaat was verbluffend!
Paul Mortelmans, CEO ATA IT

Promoties

Elke week nieuwe promoties

Vaak zetten slagers op een aantal vaste dagen in de week bepaalde artikelen in promotie. Op de Butcher Shop kan de slager zelf snel zelf zijn promoties aankondigen. Hij voert deze eenvoudig in via het CMS-systeem waarna ze op de homepagina in de kijker komen te staan. Een minimum aan werk voor een maximum aan impact: klanten worden gestimuleerd om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven.


Webshop

Makkelijk bestellen

Makkelijk een bestelling plaatsen bij je slager en die dan op de afgesproken dag of tijdstip gaan ophalen, met de Butcher Shop is het mogelijk! Voor de klant is het systeem zeer gebruiksvriendelijk: die heeft de hele tijd zicht op het overzicht van zijn winkelmandje. Bovendien kan hij steeds zijn bestelling aanpassen.

Universeel platform

Eén account, vele slagers

Eens een klant een account heeft aangemaakt, kan hij deze gebruiken om te shoppen bij alle slagers die op het platform actief zijn. Gemakkelijk om te vergelijken!


Het resultaat

Zelfstandige slagers beschikken nu ook over een gebruiksvriendelijk en makkelijk aanpasbaar platform voor een doeltreffende digitale aanwezigheid. Zo is ook de slager achter de hoek helemaal mee met zijn tijd! 

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!