Eva’s blik op hedendaagse bedrijfsfotografie

Huisfotografe Eva spreekt met beelden en weet je imago zo te ondersteunen. Je hoeft er zelfs niet voor te gaan zitten op een ongemakkelijk krukje in een feloverbelichte fotostudio.

Gemaakt door Eva

Senior crossmedia designer & Fotograaf


Dat professioneel genomen beelden van je organisatie/werknemers het winnen van de bedrijfsfoto’s die de zoon van de CEO gedwongen klikte tijdens zijn vakantiejob op de boekhoudafdeling, is wel klaar. Huisfotografe Eva spreekt met beelden en weet je imago zo te ondersteunen dat het klopt tot oneindig veel cijfers na de komma. Je hoeft er zelfs niet voor te gaan zitten op een ongemakkelijk krukje in een feloverbelichte fotostudio. 


Corporate fotografie in je natuurlijke habitat

Aan je bureau, in de werkplaats of de vrachtwagen: veel locaties lenen zich tot het maken van sterke foto’s van je werknemers.

“Voor de geportretteerde is een shoot op locatie vaak comfortabeler omdat je niet in een vreemde omgeving wordt gedropt. De sfeer op locatie is ook automatisch losser waardoor makkelijker een ongeforceerd portret ontstaat.”, aldus Eva.

Eva

“Voor de fotograaf is een portret op locatie fijner en creatiever. Er zijn gewoon meer mogelijkheden naar cadrage, standpunten, … Qua licht moet je het wel doen met de combinatie van wat Moeder Natuur je aanbiedt op dat moment en in welke ruimte je je bevindt, maar voor een getraind oog zijn dat alleen maar extra opties.”

Dat Eva haar oog naar Olympische normen intussen goud waard is, bewees ze meermaals in eigen huis en voor klanten. Ook wij tonen onze makers in hun natuurlijke habitat, daar waar ze 100% zichzelf kunnen zijn.

De look & feel van jouw organisatie laten vastleggen op beeld?

Eva is je go-to, voor welke toepassing ook: je website, publicaties, sociale media, jaarverslag, … Even verder scrollen en Sarah contacteren, voor je het weet haal je samen met het hele team jullie meest natuurlijke glimlach boven op pakweg het dak van jullie bedrijf. Voor Eva is the sky the limit ;-).

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!