Financieel rapport voor Sibelco

Voor Sibelco draaide grafisch vormgever Liesbet met grote accuraatheid en plezier het financieel verslag van 2019 + 2020 uit haar InDesign software.

Gemaakt door Liesbet

Crossmedia designer & Illustrator


Een financieel rapport laat zich begeleiden door een hoop cijfers en tabellen. De gemiddelde InDesigner durft duizeligheidssymptomen vertonen tijdens de opmaak ervan, maar Liesbet niet. Voor Sibelco draaide ze met grote accuraatheid en plezier het verslag van 2019 + 2020 uit haar InDesign software.

In onze Talent Academy kreeg ik een introductie over tabelopmaak & stijlen, een InDesign onderdeel dat ik eigenlijk nog niet zo goed kende. Voor Sibelco mocht ik mijn opgedane kennis meteen in de praktijk toepassen.

Liesbet, Crossmedia Designer & Illustrator

Puntjes op de i

Zeker wanneer je een lijvig document hebt op te maken, is de input van de klant doorslaggevend. Hoe preciezer die is, hoe rustiger de polsslag van de designer. Sibelco leverde haar cijfermateriaal in een Word document aan - voorzien van stijlen - en een Excel bestand. Liesbet laadde de mikmak aan data in InDesign in. Het mag overkomen als hocus pocus, maar in realiteit vraagt het een arendsoog en volle concentratie. Dat Liesbet deze job in alle rust van thuis uit kon uitvoeren, gaf haar in deze een stapje voor.

Een transparant en duidelijk document

Het rapport staat gevuld met tabellen, maar ook tekstopmaak ging door de handen van Liesbet. “Het financieel rapport zou in 3 taalversies verschijnen. Ik startte met de opmaak van de Engelstalige variant. Toen die na enkele correctierondes een finale check kreeg, volgde de adaptatie en oplevering.”

Een financieel rapport voor je bedrijf?

Of eender welk ander verslag, leg het gerust in onze handen. De makers van Typografics zorgen voor een document dat vertrouwen geeft en met enthousiasme onthaald wordt. Collega Sarah gidst je door de opties.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!