Flyers, affiches & grondplannen UGent

Typografics assisteert de Universiteit Gent bij de opmaak van allerlei communicatie: van online uitnodigingen, gedrukte programmaflyers en posters tot grondplannen op de campus. Ze vertalen de UGent branding in overzichtelijke ontwerpen! Laurens Beke, UGent - directie Communicatie en Marketing

Gemaakt door Jens

Senior Illustrator & Art Director


Typografics heeft voor UGent grondplannen gemaakt voor de campussen, flyers voor het stadsfestival Iedereen UGent!, en ook flyers en affichemateriaal voor het Gentse Lichtfestival.

Typografics assisteert de Universiteit Gent bij opmaak van allerlei communicatie: van online uitnodigingen, gedrukte programmaflyers en posters tot grondplannen op de campus. Ze vertalen de UGent branding in overzichtelijke ontwerpen!
Laurens Beke, UGent - directie Communicatie en Marketing

1. Lichtfestival Gent

Voor het Lichtfestival Gent maakten wij layouts voor roll-up banners en affiches met wetenschappelijke weetjes en onderzoeksmateriaal.

2. Festival Iedereen UGent!

Voor het stadsfestival Iedereen UGent! op 8 oktober 2017 maakten wij grondplannetjes en tijdsschema’s voor de bezoekers.

3. Grondplannen campussen

Wij hebben de technische grondplannen omgezet naar de UGent-huisstijl qua kleuren en font. Deze plannen zijn te zien in de signalisatieborden op de campussen.

Campus De Sterre

Campus De Sterre

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!