Foodbag, communicatie die goesting geeft

Foodbag viel hier met een maaltijdbox in huis en de vraag of we hun visuele communicatie verder richting kookpunt konden brengen. Volmondig yes!

Gemaakt door Peter

Senior Crossmedia designerFoodbag: Bewust. Belgisch. Beloofd. En ook > buitengewoon mmmm (de knoopsgat van ons broek kan het bevestigen). Anywayz, de leverancier van kraakverse gerechten viel hier dus met een maaltijdbox in huis en de vraag of we hun visuele communicatie verder richting kookpunt konden brengen. Senior Grafisch Vormgever Peter schoof meteen aan tafel!

Een magazine om in te bijten


Daar diende Peter zijn tanden in te zetten. Het belandt in de box van wie voor de 1ste keer Foodbag bestelt. Het magazine toont o.m. het gezicht van de chefs en lokale leveranciers, stelt de Foodbag kookstijlen en de hele werking voor … Veel input, maar nog geen huisstijl.

“Het wit, zwart en groen waar Foodbag mee werkt zette ik als key colors in het magazine. Qua fonts zorgt de afwisseling met Italic voor een speelse en happy stijl. Full picture beelden grijpen de aandacht, en illustraties zorgen ervoor dat je je niet gaat vervelen.”, aldus Peter.

Al deze elementen samen zorgen voor een magazine dat gemakkelijk doorbladert en waar je goesting van krijgt: om te koken, te eten én om Foodbag lover te worden.

Peter is een sociale, zachte man die onze briefing en feedback goed wist om te zetten naar de praktijk. We zaten vrij snel op dezelfde golflengte en zijn creativiteit zorgde voor extra ideeën bij ons team, wat een fijne wisselwerking geeft. Hij was een goede match met Foodbag en begreep heel snel hoe ons brand visueel vertaald moest worden.

Bram Elewaut, Head of Marcom bij Foodbag

Nog meer op het menu

Naast een magazine mocht Peter ook de hand leggen aan 2 flyers en een postcard. Hiervoor bracht hij 2 stijlen samen, die van 15gram en Foodbag. Iets van dekseltjes en potjes, de visuele match tussen beide merken zit helemaal goed.

Alles bien (cuit) met jouw communicatie?

Onze makers hebben een box vol talenten om voor je aan het werk te gaan: magazine lay-out, motion, illustraties, webdesign … Drop je opdracht bij Sarah en maak je op voor een reeksje wows en wauws.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!