Fotoshoot voor DCM

Gemaakt door Eva

Senior crossmedia designer & Fotograaf


Onze fotografe Eva mocht verschillende fotoshoots uitvoeren voor meststoffenfabrikant DCM uit Grobbendonk. Twee maanden lang verving ze er twee dagen per week de vaste fotograaf van DCM.

Eva was verantwoordelijk voor het coverbeeld en fotomateriaal bij de artikels van het tuinmagazine Buitengewoon. “Ik heb hiervoor sterrenchef Arabelle Meirlaen gefotografeerd en een buxuspark in Durbuy. Ook heb ik verschillende studioshoots van onder andere fruit en planten op mij genomen.”

Grafisch vormgever Els Verwimp van DCM vergezelde Eva tijdens haar fotoshoots. Zij moest erop toezien dat de huisstijl van DCM bewaakt bleef. Els is alleszins heel enthousiast over de samenwerking.

Het was fijn samenwerken met Eva. De creatieve ideeën die ze aanbracht, lagen in 1 lijn met onze ingesteldheid. De communicatie was open, de doorlooptijd van de opdracht kort.
Els Verwimp, Grafisch vormgever bij DCM
“Het was een heel uitdagende en gevarieerde opdracht. Ik heb zowel op locatie als in de studio gewerkt. Wat mij ook erg aansprak is om foto’s te mogen maken van gepassioneerde mensen.”
Eva, senior grafisch vormgever bij Typografics

De beelden zijn slechts een selectie uit Eva’s foto’s voor DCM

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!