GeïIlustreerde folder met huisregels voor De Zonnige Woonst

Gemaakt door Jens

Senior Illustrator & Art Director


Huurafspraken die wél gelezen worden

Wie huurt heeft zich aan een hoop afspraken te houden. Die worden standaard bij het huurcontract toegevoegd. Maar worden ze ook gelezen? Een vraag die De Zonnige Woonst zich luidop stelde.

Het antwoord is al wel eens neen. En dus zorgde collega grafisch vormgever en illustrator Jens voor huisregels die wél gelezen worden.

Het was niet altijd even makkelijk om de juiste combinatie van kleuren of de beste verwoording van de boodschap te vinden, maar de Typografics medewerkers zorgden ervoor dat zelfs de kleinste details aangepast werden.

Dankzij de open, snelle en vriendelijke communicatie verliep het project heel vlot en waren we steeds op de hoogte van de stand van zaken.

Bovendien kregen we ook verschillende adviezen aangeboden, zoals bijvoorbeeld de ideale papierdikte voor de folder.

Het hele team van De Zonnige Woonst is heel tevreden met het knappe eindresultaat. De folder met huisregels is heel klantvriendelijk en aantrekkelijk en stemt overeen met onze visie. Bedankt aan het Typografics studioteam !

Brent Goossens, De Zonnige Woonst

Trial & error

Na een online inspiratiebad stelde Jens enkele stijlen voor aan De Zonnige Woonst. Focus daarbij lag op overzichtelijkheid zodat informatie snel kan worden opgenomen. Wat volgde is een zoektocht naar de perfecte match: schetsen, schrappen, hertekenen, plaatsen, andere kleuren, … 

Geen simpele taak gezien het vele aantal regels in verhouding met het formaat van de print. Al hadden beide partijen na enkele feedback rondes beiden een yay-gevoel.

Het geheel is netjes en leuk. De illustraties zijn goed gelukt en alles is duidelijk. Leuk idee van de klant om een venstervouw te gebruiken.
Jens, grafisch vormgever

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!