Kape 2.0. > custom design & development

Kape.be had er goed 7 surfjaren opzitten, mooi moment om aan een upgrade te denken ... en aan ons!

Gemaakt door Elke

Talent Trainer & Web Developer


Kape.be had er goed 7 surfjaren opzitten, mooi moment om aan een upgrade te denken ... en aan ons! Sien & Elke rolden hun bureaustoel tegen elkaar en gooiden dankzij hun Studio teamwerk een strike het internet in: Kape 2.0., helemaal op maat van de klant:

"De uitdaging was de huisstijl en kleuren te behouden en anderzijds te vernieuwen. Belangrijk daarbij was dat de website frisser oogde en dat er een beter overzicht zou zijn van de diensten die wij aanbieden.", Petra Schiller van Kape.

Wireframing & design in Sketch/Photoshop

“Ik startte het project met een heldere briefing, dat maakt het proces van wireframing en design zoveel vlotter. In het ontwerp lieten we de website van ingeboxt naar full width evolueren. Een nieuw humaan doch professioneel font afgezet tegen het donker groen uit het logo, laat de site punten scoren op het vlak van leesbaarheid. Afgewisseld met grote kleurvlakken en foto’s toont Kape.be stijlvol clean.” Sien, Crossmedia & Webdesigner

Er werd regelmatig samen gebrainstormd, op basis daarvan werden ideeën uitgewerkt. Er werd steeds rekening gehouden met mijn feedback en er was een vlotte opvolging.

Petra Schiller, zaakvoerder Kape Management

Custom Wordpress development

“In 2de fase startten we het development op. De website werd gebouwd met de Gutenberg Block Editor, een systeem dat zorgt voor gebruiksgemak. Het maakt dat je hele site intuïtief bewerkbaar is in blokken. Dankzij de wisselwerking met Sien en korte lijn met de klant, klopten we ook het development proces voor Kape.be heel snel af.” Elke, Senior Webdesigner & developer

Het nieuwe design werd meteen goedgekeurd, 0 correctierondes. Zoiets kan enkel met een heldere klantbriefing, credits voor de mensen van Kape!

Sien, Crossmedia & Webdesigner

Digitale evoluties, altijd in de 5de versnelling

“Meezijn met je vak, laat je zoveel beter presteren. Elke en ik volgden daarom recent nog het Postgraduaat Experience Architect aan de Arteveldehogeschool. We lezen ons ook dagelijks in via blogs om zo een sterke tandem te zijn in projecten als deze van Kape.”, Sien.


Ook een beroep doen op dit digitaal duo? Ga dan langs Sarah met al je vragen.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!