Website update Antwerp Pride

Gemaakt door Elke

Talent Trainer & Web Developer


Website update Antwerp Pride

Antwerp Pride combineert al enkele jaren feestjes, een parade, cultuur, ... Het is een stevig gevuld vierdaags event, dat in 2019 haar 12de editie tegemoet knalt. 

Een nieuwe editie = een nieuwe website. Of toch een complete update! In partnership met Agoria zorgt Typografics al enkele jaren voor een vlotte afwerking van de online wishlist van Antwerp Pride. 

De verwachtingen voor 2019? Opnieuw duidelijkheid voor de Antwerp Pride festivalganger, met daarbij:

✔️een location map 

✔️een event line-up

✔️ geïntegreerde formulieren

Met een Wordpress template als vertrekpunt loste webdesigner & -developer Elke ook bij deze update elke creatieve wens van de Antwerp Pride organisatie in.

Location map

De location map laat toe te selecteren op subcategorieën als cultuur, shopping & spa, eetadresjes, … Herkenbare iconen in Google Maps gidsen de surfer heel gevoelsmatig zodat het eenvoudig wordt om uit te stippelen welke locaties voor jou een must-visit zijn.

Event line-up

De event line-up toont een onderverdeling per dag, met daarbij een kleurrijk onderscheid tussen main events, partner events en andere events.

Bij elk event scrollt de bezoeker mooi naar de detail info. Met een Google Maps integratie vind je je weg naar de feestlocatie quasi blindelings.

Geïntegreerde formulieren

De geïntegreerde formulieren voor bv. het inschrijven voor de parade, als vrijwilliger of pers worden in Antwerp Pride look weergegeven op de homepagina en omvatten een vriendelijke gebruikersflow.

De website is zo opgebouwd dat er gemakkelijk uitgebreid kan worden, zelfs een complete ommezwaai in huisstijl kan opgevangen worden.
Elke, webdesigner & -developer

Extra features

De laadtijd van de Antwerp Pride website heeft behoorlijke Speedy Gonzales allures, de bezoeker ziet de gevraagde info zo snel mogelijk op zijn/haar scherm blinken. De inspanningen op SEO vlak geven de Antwerp Pride een competitief voordeel.

De samenwerking met Antwerp Pride verliep ontzettend fijn, een project met duidelijke visie en enthousiasme.

Een welgemeende dankjewel voor al het fantastisch werk van de voorbije weken. Door al je aanpassingen, snelle dienstverlening en flexibiliteit ziet onze website er mooier uit dan ooit tevoren. We zijn fan van al de nieuwe functionaliteiten en wensen je hier echt nogmaals voor te bedanken. Het is ontzettend fijn samenwerken zo!
Pieter Van Bocxlaer, Coördinator Antwerp Pride

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!