Nieuwe website voor Vigotec

Gemaakt door Elke

Talent Trainer & Web Developer


Nieuwe website met Mailchimpintegratie voor Vigotec

Het actieveld van Vigotec ligt breed. Net dat vroeg een duidelijke afbakening op de nieuwe website. Collega Elke werkte daarom met kleurschema’s, een visuele handleiding die de surfer intuïtief doorheen de business units en het verdere aanbod van Vigotec neemt. De nieuwe website ziet er fris uit en zet in op duidelijkheid en gebruikersgemak. Het navigeren voelt natuurlijk aan, je vindt snel wat je zoekt.

Vigotec was een leuk en divers project. Van 3 sites 1 groot geheel bouwen, is best uitdagend. De kleurschema’s zijn een ideale oplossing om elke business unit te typeren.
Webdesigner & -developer Elke

Voor de opbouw van de website werkte Elke met verschillende programmeertalen en ProcessWire, het cms dat we aanbieden naar onze klanten. Ze stond in voor de frontend ontwikkeling en tekende een boomstructuur uit voor het backend gedeelte. Daarbij werd het voor de klant eenvoudig gemaakt om zelf pagina’s te creëren en uit te bouwen.

We houden een tevreden gevoel aan de samenwerking over. Zowel de project manager als programmeur zijn heel behulpzaam. De opleiding over het backend gedeelte maakt alles bevattelijk. Je krijgt bovendien snel een reactie op je vragen, ook nu nog na de oplevering.
Sien D’Hooghe Marketing medewerker bij Vigotec

De Mailchimp integratie tot slot zorgt ervoor dat Vigotec zijn abonneelijst gemakkelijk verder vorm kan geven. Elke bezoeker die zich via dit formulier aanmeldt, wordt automatisch toegevoegd aan een lijst in Mailchimp.

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!