De visuele communicatie van PharmaMarket, geen bittere pil

Gemaakt door Sten

Crossmedia designer


Onlangs mocht collega Sten zich vastbijten in de visuele communicatie van PharmaMarket. We kunnen je zeggen, zijn digitale creaties werken hetzelfde in als een Dafalgan Forte bij hoofdpijn: je wordt er blij van.


Van nieuwsbrief tot social media posts

“Ik werkte zowel een nieuw design voor de nieuwsbrief uit, als social media posts, website labels als banners.", vertelt Senior Webdesigner Sten. "PharmaMarket zou met een nieuw mailplatform gaan werken. Een uitgelezen kans om de lay-out van de e-letter een upgrade te geven. Ik liet me inspireren door websites, naar kleurgebruik en lettertypes baseerde ik me op de styleguide van PharmaMarket. Het design werd opgemaakt in Adobe XD.”

Voor de e-letter werkte ik met veel witruimte, een techniek om de mail rust te laten uitstralen en focus te leggen op de producten die erin staan.

Sten, Senior Webdesigner

De producten van PharmaMarket krijgen nu dus de kans op te vallen in het ontwerp. Reken maar dat dit doet klikken.

Digitale versterking aan boord?

De makers van Typografics weten van wanten op het www. We komen bij jou op kantoor en hebben onze laptop met Adobe programma's gewoon mee. Doe een beroep op ons voor een korte opdracht of op lange termijn, en vooral als je de online/offline representatie van je merk wenst te verstevigen. Alle FAQ's & meer kan je gewoon stellen via Sarah.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!