ProcessWire website voor Own it

In haar job als coach laat Sylvia van Own it individuen groeien, maar ze beseft evenzeer wat een business zélf nodig heeft om te boomen: een eigen website en huisstijl. Coach onderweg voor dit visueel traject? Typografics!

Gemaakt door Elke

Talent Trainer & Web Developer


Sylvia van Own it, spring-in-’t-veld en enthousiaste onderneemster! In haar job als coach laat ze individuen groeien, maar ze beseft evenzeer wat een business zélf nodig heeft om te boomen: een eigen website en huisstijl. Coach onderweg voor dit visueel traject? Typografics!


“De ontvangst en de uitleg die ik kreeg bij het kennismakend gesprek waren TOP. Van bij de start is Typografics zeer vriendelijk en behulpzaam en dat is tot op heden nooit anders geweest.” Sylvia De Backer, Own it.


Een bedrijfsnaam, een kleurenkaart, en wat losse inspiratie

Niets dat ons doet zweten, want ook met weinig kunnen we veel. Na een tiktakspel met Sylvia van Own it kegelden onze makers een logoset en website layout haar richting uit.

“Het Own it logo, dat was meteen raak! Het groen als natuurkleur op de website straalt rust uit, exact wat ik zocht. Hierin heeft Typografics me heel goed geadviseerd.” Sylvia De Backer, Own it.

ProcessWire, intuïtief cms voor de klant

Een goedgekeurde layout? Dan gaat de wekker van developer Elke af. Ze ontwikkelde de Own it website met ProcessWire, een systeem dat de eindgebruiker toelaat zijn/haar website zelf op te vullen met tekst, beeld, ... Een grote vrijheid dus als absolute voordeel voor de klant, want net zo kan die z'n digitale visitekaartje levendig houden.

Ik ontving een tutorial die in 40 min. haarfijn uitlegde hoe ik mijn website zelf kon opvullen. Heel gebruiksvriendelijk, op maat van een leek.

Sylvia De Backer, Own it

Een website voor je bedrijf?

Collega Sarah is het menselijk equivalent van een FAQ pagina op een website, ze geeft je een antwoord op al de vragen die in je hoofd wringen. 

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!