Rebranding voor Veja Fashion Factory

Gemaakt door Eva

Senior crossmedia designer & Fotograaf


Het DNA van 2 fashion brands in 1 logo versmelten? Da’s een job naar de hand van senior grafisch vormgever Eva, in haar denktank borrelen namelijk altijd fijne ideeën.

Een nieuw maar vertrouwd logo

“Fashion Factory en Veja zijn een begrip in Merksplas. De 2 fashion brands werden onlangs 1 super store, waar een nieuw maar vertrouwd logo voor nodig was. Daarom haalde ik uit de oude logo’s een herkenningspunt. Daarnaast liet ik me inspireren in de store zelf.”

Eva, senior grafisch vormgever

Het resultaat is een eigentijds logo. Het paint effect in de achtergrond zorgt voor frisheid, de combinatie van de typo’s brengt beide brands met hun eigen typische waarden mooi bijeen.

Overal dezelfde look & feel

Met het logo als basis, zorgde Eva voor een doorvertaling van de look & feel op allerhande dragers: shopping bags, winkelsignalisatie, website, magazine, busbestickering, …

Eva is de perfecte match voor Veja Fashion Factory. Net dat zorgt ervoor dat onze samenwerking zo vlot verloopt. Eva pikt uitleg snel op & doet er ook nog eens de juiste dingen mee. De juiste persoon, op de juiste plaats en het juiste project.

Frank, zaakvoerder Veja Fashion Factory

Templates voor Facebook en Instagram

"Om ook op de social media kanalen van Veja Fashion Factory dezelfde stijl uit te stralen, maakte ik sjablonen waar de klant zélf eenvoudig mee aan de slag kan.", vertelt Eva. "Zo kan ook daar visueel herkenbaar gecommuniceerd worden met de volgers."

"Ik kijk terug op een super fijne samenwerking waar van beide kanten veel vertrouwen en respect naar elkaar was. En dat levert altijd het beste resultaat op.", besluit Eva enthousiast.

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!