Rescue Peter bij Compass Group

Compass Group gaf via onze Talent Academy extra spice aan hun grafische skills. Zo kwamen ze uit bij Peter, die het team nu verder ondersteunt in een adviesrol.

Gemaakt door Peter

Senior Crossmedia designerBij Compass Group zijn ze verlekkerd op eten, met hun food service verwennen ze elke dag de smaakpapillen van heel wat hongerigen. Als geen ander weet Compass Group dat het oog ook wat wil. Net daarom haalden ze onze Talent Academy erbij om wat extra spice aan hun grafische skills te geven. Een flex abonnement gaf het Compass Group team toegang tot 5 in-company maatwerksessies en 3 open opleidingen.


De bal ging rollen en intussen neemt senior grafisch vormgever Peter er een adviesrol op zich. Johan Poelmans van Compass Group vertelt!

Een positief trainingsparcours


“De Talent Academy staat voor praktijkgerichte opleidingen in een kleine groep. Je krijgt er absoluut geen meester-leerling gevoel waarbij een programma puntsgewijs wordt afgerammeld. Integendeel, issues waar trainees tegenaan lopen, daar wordt mee aan de slag gegaan. Dat lukt natuurlijk enkel als de trainer zelf voldoende expertise heeft, mensen die zelf dagdagelijks in het veld staan, en daar hoef je bij Talent Academy absoluut niet aan te twijfelen.”, aldus Johan Poelmans.

Het trainingstraject van Compass Group kreeg zowel een technische als creatieve approach. Quasi het complete Adobe pakket werd bekeken volgens niveau van de trainees: van essential tot deep dive. Maar kennis is relatief en een voortdurend gegeven, en zo kwam de samenwerking met collega Peter tot stand.

Compass Group maakte een strategische switch. Mijn rol was voornamelijk het visuele merk te bouwen en uniformiteit te brengen. Daarvoor kwam het Compass Group team tot bij ons. Er ontstond een hands-on samenwerking met onmiddellijk resultaat.

Peter, Senior Grafisch Vormgever

De nieuwe grafische huisstijl werd intussen uitgerold op foodtrucks, T-shirts, koelkasten, verpakkingen, … 


Een opleiding bij de Talent Academy of grafische ondersteuning?

Ga ten rade bij onze collega Sarah. Ze bladert met jou door al de mogelijkheden en pint de oplossing vast die je nodig hebt.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!