Scoren, team Studio voor Krëfel

We dribbelden de benen (en handen) van onder ons lijf om de visuele assets voor de WK-actie van elektronicaketen Krëfel rond te krijgen. Filip en Ilias gone mad!

Gemaakt door Ilias

Crossmedia Designer & Videographer


Niemand die zó straf tv's weet buiten te sjotten als Krëfel, ze zijn helemaal terug met hun WK-actie: 17 Rode Duivel goals = tv terugbetaald. Voor je luidkeels scanderend #letsgoalbelgium richting Krëfel rolt … ontdek hoe ons Studio team een rondje mocht scoren voor de electronicagigant.

Campagnedragers voor #letsgoalbelgium

“Deze zomer kwam Krëfel met een nieuw logo, een nieuwe slogan en huisstijl. Al deze verse elementen zochten een vertaling naar de campagnedragers van hun WK-actie, daarom werd in dit project gestart met een stijlbepaling. Op basis van de nieuwe huisstijlelementen stelden we Krëfel enkel grafische concepten voor. Eens 1 richting gekozen, werd de uitrol van de afgeleiden ingezet: stickers, hangbanners, wobblers, abribus, affiches, web visuals, badges …”, Crossmedia designer Filip.

Dikke merci om zo hard te gaan voor onze WK-actie! Dankzij jullie zijn we op tijd in druk gegaan en werd het POS materiaal tijdig in de winkels geleverd.

Els Roelants, Senior Marketeer bij Krëfel

Static wordt dynamic

Met een sterke assist van Filip, zat collega Crossmedia & motion designer Ilias er meteen bal op voor een WK animatie, Krëfel zet de video's in op hun social media kanalen.

De grootste supporter van je visuele assets?

Dat is team Typografics! Doe een beroep op onze consultants voor de creatie van je on- en offline visuele communicatie. Pasje naar Sarah en 't is gang.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!