Stoere autobestickering voor Vigotec

Senior grafisch vormgever Peter gaf recent volle gas tijdens een waanzinnig tof project: het wrappen van de Vigotec Safety Truck.

Gemaakt door Peter

Senior Crossmedia designer


Senior grafisch vormgever Peter gaf recent volle gas tijdens een waanzinnig tof project: het wrappen van de Vigotec Safety Truck.


Met het bestickeren van auto’s kan je alle richtingen uit. Sommige merken kiezen voor een subtiele touch op hun bolides, bij anderen spat de corporate identity letterlijk van de motorkap. Als je bedenkt hoeveel kilometers we met onze auto maken, is dat autobeletteren nog zo gek niet. Er staan ontelbaar veel contactmomenten tegenover! Voor Vigotec haalde Peter zijn met testosteron gebalde skills boven, want ‘stoer’ was hoe het eindresultaat er moest uitzien.

Herkenbare identiteit in autobelettering


Het Vigotec logo vlamt vanaf nu keurig door het straatbeeld. Je spot het achteraan de truck, overlangs de motorkap en op het dak. 

De uitwerking van het logo op de motorkap vind ik heel geslaagd. Het loopt over het voorlicht en de wielkap, terwijl het zijn herkenbaarheid duidelijk blijft behouden.

Peter, senior grafisch vormgever

Ook de slogan “Your confined Space Experts” komt op de oranje Ford Ranger terug. Netjes geëtaleerd op de voordeur net onder de firmanaam, die dankzij de zwarte achtergrondvlakken krachtig oogt.

We zijn super tevreden van het ontwerp, echt hetgeen we wilden uitstralen: stoer!

Sien D’Hooghe marketing medewerker bij Vigotec

We kunnen haar geen ongelijk geven!

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!