Straffe koffie! Packaging design voor Java

Als je een boon hebt voor Java & ze vragen je hun verpakkingen te visualiseren. Shaun & Catherine serveren je het relaas van een gesmaakte samenwerking.


Blij het marketingteam van Java op de koffie te hebben. Ze gaven ons hun packaging design in handen, een job waar Shaun en Catherine beiden een boon voor hebben. Good vibes, hot coffee: het relaas van een samenwerking voor jou gefilterd.

Een Photoshop/InDesign uitdaging


Latte links, muis rechts. Shaun ging aan het werk met het hero shot op de Pro Caps Box. 

"De uitdaging in dit design zat hem in de aanpassing van de hero shots. Java leverde productfotografie aan van 1 toestel in een achtergrond, hierin monteerde ik dan andere toestellen m.b.v. Photoshop. Eens de montage finaal, zette ik alles in de juiste kapvorm met InDesign."

Catherine maalde het packaging design van de Java glaasjes en een label uit haar software.

“De stijlvolle espressoglazen van Java zijn een plezier in de hand. Ze zitten verpakt in een opvallend vierkant doosje, een kapvorm die vastligt. Qua kleuren en vormgeving koos ik hier voor samenhang met voorgaande designs. Kleuren die al voorkomen in het Java gamma, net als de schuine vlakken. Ook voor het label van de nieuwe koffie wist Java heel gedetailleerd wat ze wilden, zo kon ik hen gericht en snel helpen.”

Typografics biedt je het paar helpende handen op het moment dat je ze nodig hebt. Opdrachten worden correct, met oog voor detail en razendsnel uitgevoerd. De designers zijn sterk in grafische uitwerking, van briefing tot afgewerkte file klaar voor druk. 

Romina Vanderhaegen, Content Marketeer The Java Coffee Company

Creatieve verpakkingen doen kopen


Kassa kassa! Packaging design voor je merk is nét zo belangrijk als een goede koffie in de morgen: het zorgt voor een ‘bij de pinken’-status. Wil je weten wat onze makers visueel voor je merk kunnen betekenen? Sarah trakteert je op alle info die je wenst, gewoon even op de link tikken: https://www.typografics.be/nl/contact.

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!