Tasty job: kookboek voor AZ Nikolaas

Het Nutritieteam van AZ Nikolaas bestaat 20 jaar. Tijdens een virusjaar vier je dat zonder feest en taart, maar wél met de publicatie van een kookboek.

Gemaakt door Andreas

Studio Manager


Het Nutritieteam van AZ Nikolaas bestaat 20 jaar. Tijdens een virusjaar vier je dat zonder feest en taart, maar wél met de publicatie van een kookboek. ‘Koken met zorg’ wordt gevuld door 100 recepten, stevig afgekruid door de grafische skills van onze makers.


Een gesmaakte samenwerking

‘Koken met zorg’ brengt een persoonlijk verhaal, de 100 recepten komen namelijk uit de koksmuts van het Nutritieteam zelf. Zorgmedewerkers die er dagelijks in slagen een juist voedingsbeleid uit te zetten voor ondervoede patiënten. Deze input werd verder op smaak gebracht door Fleems, Mathildestudios & Typografics.

Uniform beeldwerk

Om een lijn in het beeldwerk te creëren, serveerden de keukengoden van Fleems de 100 recepten voor de lens van onze food fotograaf Rudy.

Afgekruid met opmaak

In lay-outfase werd een compositie uitgezet tussen beeld en tekst. Een vormgevingsspel die de foto's laat spreken en de ingrediëntenlijst speels neerzet. Het persoonlijk verhaal van het Nutritieteam zelf, brengt het geheel extra op smaak.


De printfase werd tot slot vakkundig begeleid door ons team. Verrukt om dit werk van de persen te zien rollen!

Vul jij je keuken graag met de geur van stoofvlees met kriekbier en chili of een amandelroomsoepje? ‘Koken met zorg’ bestel je via aznikolaas.be

Het verhaal van je zaak bundelen in een boek? 

Onze makers doen het! Het hoeft niet per sé vol te staan met lekkernijen, ook de ‘saaiere’ bedrijfsdata geven we met plezier punch. Vraag er gerust naar bij collega Sarah!

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!