Vormgeving immo- & lifestylemagazine

Gemaakt door Benjamin

Assistent Studio Manager / Senior Grafisch Vormgever


De vastgoedmakelaars van Structura hechten zeer veel belang aan het adviseren van hun klanten en het bouwen van duurzame relaties met hun doelgroep. Om het team, hun bedrijf en hun passies voor te stellen klopten ze bij Typografics aan met de vraag om een lifestylemagazine te maken. Dat zou dan gratis verspreid worden onder hun klanten en prospecten.

Een project waar we bij Typografics met veel plezier de tanden in hebben gezet.

Lagune

De mensen van Structura stapten binnen met een vastomlijnd idee. Zo lag de naam al vast (Lagune) en werd ons gevraagd om het kleurenpalet van de huisstijl te integreren. Qua inspiratie kregen we de trefwoorden ‘scandinavische stijl’ en ‘jonge en hippe uitstraling’ mee. De teksten en de topics werden door Structura aangeleverd.

Een vlotte samenwerking

We begonnen met het opmaken van een cover en enkele spreads. Zo kregen ze bij Structura al een voorproefje en kon de look & feel waar nodig bijgestuurd worden. En ook al had onze klant een weloverwogen concept werd toch ruimte gelaten voor suggesties en ideeën. Deze kruisbestuiving resulteerde in een vlot leesbaar mini-magazine dat de mensen achter Structura een gezicht gaf.

Trots op het resultaat

Bij Structura mogen ze dan ook terecht trots zijn op het eindresultaat. Een fijne mix aan artikels over wonen, bouwen en verbouwen maar ook ruimte voor leven en genieten. En zo’n magazine is uiteraard de gedroomde manier om je bedrijf en je team op een andere manier voor te stellen!

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!