Wegdromen: tv-spot voor Caractère

Zuid-Europa door een andere bril, Matti jaagt je zin om te reizen aan met een tv-spot.

Bij Caractère ontdek je Zuid-Europa door een andere bril, nooit gewoon altijd bijzonder. En ofschoon we februari nog maar net ontkurken, is het wel degelijk nu het moment om je zomervakantie te boeken. Daar speelt touroperator Caractère visueel mooi op in met een tv-spot, een creatie van Matti.

Wij zijn heel tevreden van het resultaat! Ik heb de samenwerking met Matti als smooth en aangenaam ervaren. Hij reageerde altijd erg snel en hij stond open voor onze inbreng. Enorm vlot verlopen dus voor ons.

Ilona Stieners, Managing Partner bij Caractère

In de (be)stemming

“De tv-spot is gebaseerd op de feel van een eerdere Caractère video. Het script is zeer verhalend, Caractère ziet in haar commercials graag gevoel en sfeer terug. In de nieuwe spot wordt dit voorgesteld door een oog dat opent en een blik werpt op Zuid-Europese authenticiteit, samengesteld door stockbeelden. De beelden zocht ik in verschillende databanken, een 1ste voorstel aan Caractère werd verder verfijnd tot we iets op het scherm zagen dat vertelde wat moest.”, Matti, Senior crossmedia & motion & 3D designer.


“Editing gebeurde in Première Pro. Kleurcorrecties deed ik met de software van DaVinci Resolve, ideaal om een warm mediterraans dekentje over de beelden te leggen. Er werden 5, 20 en 30 sec. spots uitgewerkt, te zien op Een, Canvas en VRT Max.” 

Een vlotte en warme samenwerking, fijn dat ik een visuele vertaling vond voor wat Caractère in het hoofd had.

Matti, Senior crossmedia & motion & 3D designer

Geef ook jouw verhaal een podium

Een commercial, explainer, aftermovie ... er zijn veel manieren om je organisatie in beeld te brengen, Jill vertelt er jou graag meer over.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!