Wil je een opleiding voor één of meerdere werknemers uit je bedrijf organiseren?

Onze trainers stippelen afhankelijk van jouw noden en wensen een traject op maat uit.

Hoe gaan wij te werk?

 

Stap 1: Wij voorzien een screening van jouw bedrijf

Op voorhand screenen wij de deelnemers en een aantal specifieke cases uit jouw bedrijf. Zo krijgen wij een goed beeld van jullie concrete werkpunten.

Hoe verloopt dit concreet?

De deelnemers krijgen een Talent Scan van hun theoretische kennis over InDesign, Illustrator en/of Photoshop. Via deze screening ontdekken wij de sterktes en zwaktes van je werknemers. Ook stellen we de deelnemers specifieke vragen over hun verwachtingen en zaken waarover ze willen bijleren.

Hiernaast onderwerpen we een aantal cases uit jullie bedrijf aan een technische screening. Dit doen we op basis van bronbestanden uit jullie grafische studio. Je kiest zelf welke bestanden je ons bezorgt. Wij krijgen op die manier een goed beeld van jullie huidige werkwijze.

 

Stap 2: Wij stellen een opleiding op maat voor

We verwerken de resultaten van beide screenings in mogelijke onderwerpen voor de opleiding. Onze trainers stellen vervolgens een opleidingstraject op maat voor. Jij kan dit voorstel desgewenst nog volledig aanpassen en finetunen.

 

Stap 3: Jij kiest zelf waar de opleiding plaatsvindt

De opleiding kan zowel op één van onze locaties doorgaan als bij jou in het bedrijf.

Of je kiest voor een virtuele training op afstand. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

1. Klassieke classroomsessie

Een classroomsessie is een klassieke training in een lokaal bij ons of bij jullie in het bedrijf. In het geval van een opleiding op één van onze locaties zorgen wij voor de ruimte, catering en de nodige hardware en software. Typografics heeft vestigingen in Hamme, Hasselt en Antwerpen.

2. Virtual classroom

Virtuele opleidingen op afstand zijn ideaal om kortere sessies van één à twee uur te houden voor 1 tot 25 mensen. Deelnemers kunnen de trainingen vanop verschillende locaties volgen via het professionele trainingsplatform Adobe Connect. Ze hoeven zich dus niet te verplaatsen. Het grote voordeel van Adobe Connect is dat er heel wat live interactiemogelijkheden zijn tussen de deelnemers en de trainer. Ook maken we een opname van de opleidingen zodat iedereen alles nadien nog eens kan herbekijken.

3. Combinatie klassieke en virtual classroom

Het is ook mogelijk om een opleiding in een fysiek leslokaal te combineren met virtuele sessies. Eén van de mogelijkheden is het principe van Flipping The Classroom. In dit geval krijgen de deelnemers de theorie online in een virtual classroom. Tijdens een latere training in een ‘echte’ classroom werken ze vervolgens praktische opdrachten uit in groepjes.

 

Stap 4: Je krijgt ook na de opleiding support

De deelnemers krijgen kort na de opleiding opnieuw een Talent Scan van hun kennis over InDesign, Photoshop en/of Illustrator. Wij bekijken op welke vlakken ze bijgeleerd hebben na onze training. Zo krijg jij als bedrijf meteen een concreet beeld van de ROI van de gevolgde opleiding.

Ook na de opleiding kunnen de deelnemers terecht bij de trainers met hun vragen. Per opleidingsdag is twee uur support voorzien. Dit kan zowel via mail, telefoon als via het trainingsplatform Adobe Connect.

Een opleiding die jij zelf samenstelt op basis van jouw noden.
Laat ons weten wat je zoekt en wij bezorgen je alle informatie!