A Science of Signs

Beschrijving

Doelgroep: Grafisch ontwerpers, startende boekdrukkers

Dit zowel analoog als digitaal atelier biedt een reis door de vele facetten van typografisch zetwerk. Een hands-on ervaring die je van de historische boekdrukpraktijk naar InDesign loodst, en waarbij zowel lood als broodtekst tot de ingrediënten behoren. 
Een dag gewijd aan typografisch zetwerk en de verschillende parameters die een tekst optimaal leesbaar maken. We maken een omweg langs de boekdrukpraktijk van weleer (loodzetsel) en maken zo een connectie met hedendaags zetwerk in Adobe InDesign.

Dit is een open opleiding met gastdocent Stéphane de Schrevel.

Wat gaan we doen?

  • Contextualisering van de typografie: gisteren en vandaag
  • Analoog zetwerk met loden letters
  • Digitaal zetwerk in Adobe InDesign

Typografics is erkend dienstverlener (DV.O106158) voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Algemene voorwaarden

Lesdata & locaties

Datum
di 08/10/2019

Stefan

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€95 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€66,50 excl BTW

Kleine onderneming

€57,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding