Adobe Photoshop Upgrade

Beschrijving

Doelgroep: Mensen met een basiskennis Photoshop die op zoek zijn naar verdieping

“Met Photoshop kun je alles!” hoor je wel eens zeggen. En wie zijn wij om dat tegen te spreken? Niet-destructief (non-destructive) werken is het buzz-woord geworden. En dat is meer dan terecht: het originele beeldmateriaal gaat niet verloren én je kunt op elk moment je bewerkingen aanpassen. Elke bewerking in Photoshop start met een evaluatie van het bronmateriaal. Op basis daarvan bepaal je welke kleurcorrecties, retouches en vrijstellingen je zult doorvoeren. Nadien begin je aan de compositie of de combinatie van verschillende beelden.

De focus van deze opleiding ligt op de uitgebreide verkenning van de vele bewerkingstools en retouchetechnieken. We leren je ook vlot werken met maskers terwijl we je in één beweging de niet-destructieve werkwijze bijbrengen. Zoals steeds doen we dit aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen, zodat je alle technieken goed in de vingers krijgt.

Wat leer je? 

  • Document opbouw met of zonder Artboards
  • Het Layers Panel (tips & tricks)
  • Adjustment Layers
  • Laagmaskers maken
  • Smart Objects
  • Smart Filters
  • Saving & Exporting

Typografics is erkend dienstverlener (DV.O106158) voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Algemene voorwaarden

Dagindeling

Start opleiding
9:15
Pauze
10:30
10:45
Lunchpauze
12:15
13:00
Pauze
15:00
15:15
Einde opleiding
17:00

Lesdata & locaties

Datum Uur
di 18/09/2018 09u00 - 17u00

Michael

Datum Uur
wo 19/09/2018 09u00 - 17u00

Michael

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€390 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€273,00 excl BTW

Kleine onderneming

€234,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding