Opleiding

Adobe Photoshop Upgrade

“Met Photoshop kun je alles!” hoor je wel eens zeggen. En wie zijn wij om dat tegen te spreken? Niet-destructief (non-destructive) werken is het buzz-woord geworden. En dat is meer dan terecht: het originele beeldmateriaal gaat niet verloren én je kunt op elk moment je bewerkingen aanpassen. Elke bewerking in Photoshop start met een evaluatie van het bronmateriaal. Op basis daarvan bepaal je welke kleurcorrecties, retouches en vrijstellingen je zult doorvoeren. Nadien begin je aan de compositie of de combinatie van verschillende beelden.

De focus van deze opleiding ligt op de uitgebreide verkenning van de vele bewerkingstools en retouchetechnieken. We leren je ook vlot werken met maskers terwijl we je in één beweging de niet-destructieve werkwijze bijbrengen. Zoals steeds doen we dit aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen, zodat je alle technieken goed in de vingers krijgt.

Wat leer je? 

  • Document opbouw met of zonder Artboards
  • Het Layers Panel (tips & tricks)
  • Adjustment Layers
  • Laagmaskers maken
  • Smart Objects
  • Smart Filters
  • Saving & Exporting

Typografics is erkend dienstverlener (DV.O106158) voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Programma

Dag 1
09u15Start opleiding
10u30Pauze
10u45Vervolg opleiding
12u15Lunchpauze
13u00Vervolg opleiding
15u00Pauze
15u15Vervolg opleiding
17u00Einde
Inschrijven

Nood aan een opleiding op maat?

Had die opdracht gisteren af moeten zijn, of komt er een groot project op je af waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Contacteer ons! ​We laten je onmiddellijk weten of we je uit de nood kunnen helpen.