Adobe Spark

Beschrijving

Doelgroep: Marketeers die vaak visueel aantrekkelijke webcontent moeten creëren.

Webcontent creëren voor marketingdoeleinden was met Adobe Spark nog nooit zo gemakkelijk. Je kan zowel socialemediaposts, een simpele webpagina als videomateriaal maken met de Spark-apps. Ben je onderweg en moet je dringend content pushen op je socialemediakanalen? Dat kan, want Adobe Spark gebruik je ook eenvoudig op je smartphone of tablet. Het grote voordeel van deze apps? Dankzij de toegankelijkheid van Adobe Spark word je als marketeer niet gehinderd door issues op vlak van design.

Wat gaan we concreet doen?

Tijdens deze sessie ga je met je eigen materiaal aan de slag. Breng enkele visuals mee en bedenk een passende reclameboodschap die je erbij wil vertellen. Samen verkennen we eerst de drie webapplicaties: Spark Post, Spark Page en Spark Video. We maken een Adobe Spark Post en passen je post aan de verschillende formaten aan, bouwen er een kleine Spark Page omheen en kijken ten slotte hoe je de boodschap nog extra kracht kunt bijzetten door middel van Spark Video.

Wat je allemaal uit je vingers tovert met behulp van Adobe Spark? Een greep uit het aanbod: albumcovers, uitnodigingen, banners voor je website, boekcovers, social media art, Facebookcovers, Twitterheaders, flyers, kaartjes, posters, Wattpadcovers, websites, filmpjes, YouTube-thumbnails, etc.

Wat leer je? 

  • Hoe meld je je aan voor Adobe Spark
  • Overzicht en vergelijking van de drie webapps
  • In-depth Spark Post Desktop en Mobile
  • In-depth Spark Page Desktop en Mobile
  • In-depth Spark Video Desktop en Mobile

Typografics is erkend dienstverlener (DV.O106158) voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Algemene voorwaarden

Dagindeling

Start opleiding
9:15
Pauze
10:30
10:45
Lunchpauze
12:15
13:00
Pauze
15:00
15:15
Einde opleiding
17:00

Lesdata & locaties

Datum Uur
do 15/11/2018 09u00 - 17u00

Jensie

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€390 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€273,00 excl BTW

Kleine onderneming

€234,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding