Adobe Spark

Beschrijving

Doelgroep: Marketeers die vaak visueel aantrekkelijke webcontent moeten creëren.

Wie regelmatig social media posts publiceert weet dat het niet altijd even eenvoudig is om een boodschap qua formaat aan te passen voor verschillende sociale kanalen. Spark Post neemt die taak van je over. Je creërt  dus zelf een post en zet deze nadien eenvoudig om naar andere gangbare formaten voor sociale media kanalen. Met Spark Page kun je zelfs hele webpagina’s bouwen door basistemplates te gebruiken. Als marketeer focus je je dan voornamelijk op je boodschap en word je niet gehinderd door design beslissingen.

Webcontent creëren voor marketingdoeleinden was met Adobe Spark nog nooit zo gemakkelijk. Ben je onderweg en moet je dringend toch content pushen op je social media-kanaal? Dat kan, want Adobe Spark gebruik je ook op je smartphone of tablet. 

Wat je allemaal uit je vingers tovert met behulp van Adobe Spark? Album covers, uitnodigingen, banners voor je website, boekcovers, social media art, Facebookcovers, Twitterheaders, flyers, groetenkaarten, posters, Wattpadcovers, websites, YouTube thumbnails

Tijdens deze sessie kun je met je eigen materiaal aan de slag. Breng enkele visuals mee en bedenk een passende reclameboodschap die je er bij wil vertellen. Samen verkennen we de drie web applicaties, zowel op de desktop als op je mobile devices. We maken een Adobe Spark Post en passen deze aan verschillende formaten aan, bouwen er een kleine Spark Page omheen en kijken tenslotte hoe je de boodschap nog extra kracht kunt bijzetten door middel van Spark Video.

Wat leer je? 

  • Hoe meld je je aan voor Adobe Spark
  • Overzicht en vergelijking van de drie web apps
  • In-depth Spark Post Desktop en Mobile
  • In-depth Spark Page Desktop en Mobile
  • In-depth Spark Video Desktop en Mobile

Typografics is erkend dienstverlener (DV.O106158) voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Algemene voorwaarden

Dagindeling

Start opleiding
9:15
Pauze
10:30
10:45
Lunchpauze
12:15
13:00
Pauze
15:00
15:15
Einde opleiding
17:00

Lesdata & locaties

Datum Uur
ma 01/10/2018 09u00 - 17u00

Jensie

Datum Uur
do 15/11/2018 09u00 - 17u00

Jensie

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€390 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€273,00 excl BTW

Kleine onderneming

€234,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding