Jumpstart voor marketeers

Beschrijving

Doelgroep: Marketing- en communicatiemedewerkers die inzicht willen verwerven in de grafische workflow

Ben jij aan de slag als marketing- of communicatiemedewerker? Dan werk je misschien wel regelmatig samen met grafisch vormgevers en digitale designers. Je geeft hen briefings of je probeert het fantastische idee waar jij of je team mee voor de dag zijn gekomen over te brengen zodat het visueel sterk uitgewerkt kan worden. Maar of dat altijd even vlot lukt is weer een ander paar mouwen … Soms leiden kleine misverstanden tussen beide partijen tot grote frustraties. Bovendien wil je misschien zelf ook wel eens snel kleine aanpassingen doen aan folders en brochures.

Speciaal voor marketeers en communicatiemedewerkers zonder grafische achtergrond stelden we deze dagopleiding samen. Je leert er de voornaamste druktechnische termen en processen kennen, zoals afloop of CMYK, maar we leren je ook de basisbewerkingen in InDesign en Photoshop.

Wat leer je?

  • Druktechnische termen en principes
  • Problemen bij het openen van documenten oplossen
  • InDesign documenten bewerken
  • Controleren van het document voor exporteren
  • Exporteren van documenten voor verschillende toepassingen

Typografics is erkend dienstverlener (DV.O106158) voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Algemene voorwaarden

Dagindeling

Start opleiding
9:15
Pauze
10:30
10:45
Lunchpauze
12:15
13:00
Pauze
15:00
15:15
Einde opleiding
17:00

Lesdata & locaties

Datum Uur
do 29/11/2018 09u00 - 17u00

Jensie

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€390 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€273,00 excl BTW

Kleine onderneming

€234,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding