Kennismaking Adobe Experience Design

Beschrijving

Doelgroep: Iedereen die geïnteresseerd is in UX/UI design

Adobe Experience Design is het antwoord op de vraag: hoe ontwerp en ontwikkel ik het best een website of mobiele site of app? Met Adobe Experience Design ontwerp je ongelooflijk snel een overzichtelijk ontwerp. In prototype-modus kun je je ontwerp interactief maken zodat je je eigend design verkent, exploreert en bijstuurt waar nodig. Deze interactieve versie kun je ook doorsturen naar je klant of collega's.

Aan deze release werden ook CC Libraries toegevoegd, samenwerkingsmogelijkheden en online commenting. Samen met tal van andere functies maakt dit van Adobe Experience Design een top UX/UI-design tool. Ontdek de beginselen van UX/UI en hoe jij ook snel interactieve prototypes ontwerpt tijdens deze kennismakingsworkshop. 

Wat leer je?

  • Verkenning van de interface
  • Design gereedschappen
  • Design functies
  • CC Library integratie
  • Werken met layers en Assets
  • Prototype modus
  • Design testen, delen en presenteren
  • Samenwerkingsmogelijkheden

Typografics is erkend dienstverlener (DV.O106158) voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Algemene voorwaarden

Dagindeling

Start opleiding
9:15
Pauze
10:30
10:45
Lunchpauze
12:15
13:00
Pauze
15:00
15:15
Einde opleiding
17:00

Lesdata & locaties

Datum Uur
do 20/09/2018 09u00 - 17u00

Dries

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€390 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€273,00 excl BTW

Kleine onderneming

€234,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding