Design Advanced

Een 6-daagse verfijning voor de gevorderde InDesign, Photoshop en Illustrator professional. Tijdens het Design Advanced traject leer je in onze creatieve hub omgaan met complexere documenten in InDesign, high-level compositie/retoucheerwerk in Photoshop en vectoren in Illustrator.

Wat ga je leren in dit pakket?

Verfijn je InDesign skills en leer complexe documenten opstellen. We gaan in deze tweedaagse opleiding dieper in op diverse functies om de opmaak van lange documenten te beheersen. Ontdek de geheimen van opmaakstijlen om in minder tijd meer te verwezenlijken en allerhande zaken te automatiseren.

Til je Photoshopskills naar the next level in deze tweedaagse opleiding voor gevorderden. Via praktijkvoorbeelden tonen we hoe je nog professionelere beelden creëert in Adobe Photoshop. Je leert ook meer over diverse geavanceerde tools en technieken om je workflow te optimaliseren.

Werk je al met Illustrator maar wil je graag complexere tekeningen kunnen maken? Wij leren je concrete technieken aan om geavanceerde vectorillustraties te tekenen. Ontdek de geheimen van het appearancepaneel en maskers. Verken de mogelijkheden van penselen en symbolen en hoe je deze zelf maakt.

Lesdata & locatie vastleggen

Iedereen die de basis onder de knie heeft en je bent klaar om je skills naar het volgende niveau te tillen.

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€1.920 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€1.344,00 excl BTW

Kleine onderneming

€1.152,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding

Inschrijven voor dit pakket?

Contacteer ons om in te schrijven voor dit opleidingspakket. Dan bekijken we samen met jou welke data passen en doen we het nodige!