Everything New in Design

De nieuwste features van InDesign, Photoshop, Illustrator en After Effects? Ze veroveren je graag tijdens de 4-daagse training Everything New in Design. Een dynamische how to waar elke applicatie één dag de focus krijgt en je de meest up-to-date functies van deze en vorige versies ontdekt.

Wat ga je leren in dit pakket?

In 4 lesdagen tonen we je de mogelijkheden van de nieuwste functies in InDesign, Illustrator, Photoshop en After Effects. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen passen we de features toe op specifieke projecten. Daarnaast frissen we ook de nieuwste functies van devorige versies nog eens op.

Wil je 100% up-to-date zijn? Kies dan voor dit pakket van aan een voordelig tarief. Zo ben je zeker dat je helemaal mee bent met al deze programma’s!

Lesdata & locatie vastleggen

Doelgroep: Voor wie alle nieuwe functies van de meest recente releases in de praktijk wil leren toepassen.

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€1.387 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€970,90 excl BTW

Kleine onderneming

€832,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding

Inschrijven voor dit pakket?

Contacteer ons om in te schrijven voor dit opleidingspakket. Dan bekijken we samen met jou welke data passen en doen we het nodige!