Mockup Master

Wat heb je nodig om real-life mockups te maken? Illustrator, Dimension CC én de 3-daagse Mockup Master opleiding. Ontdek hoe je met de intuïtieve Adobe software verrassend eenvoudig je artwork op een 3D object toepast en het in een realistische achtergrond plaatst.

Wat ga je leren in dit pakket?

Adobe Illustrator CC Basic

Adobe Illustrator is de standaard op het gebied van vector tekenwerk. Ontdek hoe je logo’s, illustraties, infographics of zelfs mode-ontwerpen kan creëren. Aan de hand van praktische oefeningen leren we je de pen tool beheersen en tonen we hoe je met tal van tekengereedschappen complexe vormen kan bouwen en vormgeven.

 

Mockups maken met Adobe Dimension CC

Adobe Dimension CC is dé applicatie voor de creatie van 3D-mockups of de integratie van 3D-objecten in afbeeldingen. Gedaan met moeilijke mockups in Photoshop! We tonen hoe je op een eenvoudige manier je eigen verpakkingsontwerpen en andere designs toepast op 3D-objecten. Je leert ook hoe je deze 3D-objecten in een foto plaatst en vervolgens printklare visuals uitvoert of je ontwerp in 3D deelt op het web.

Lesdata & locatie vastleggen

Iedereen die verpakkingen ontwerpt en een mockup of simulatie wil leren maken, in plaats van het vlakke artwork te tonen.

Prijs

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding

€1.080 excl BTW

Bespaar op je opleiding

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 40% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

Middelgrote onderneming

€756,00 excl BTW

Kleine onderneming

€648,00 excl BTW

Wist je dat Typografics één van de weinige Adobe Authorised Training Centres is in België? Dat betekent dus dat je les krijgt van gekwalificeerde professionals die garant staan voor kwaliteit van jouw opleiding

Inschrijven voor dit pakket?

Contacteer ons om in te schrijven voor dit opleidingspakket. Dan bekijken we samen met jou welke data passen en doen we het nodige!