KBT

Animaties voor beursstand KBT

KBT is 35 jaar geleden in België ontstaan als een touwenproducent. Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in toebehoren voor speeltoestellen, met een geconsolideerde omzet van 25 miljoen euro in 80 landen wereldwijd, met 150 gemotiveerde werknemers. Nu produceert KBT veilige en leuke onderdelen voor residentiële en commerciële speeltoestellen in zijn productiesites in Nederland, Polen en China.

  • Creatieve Opmaak
  • Animatie
  • Adobe After Effects
  • Adobe Premiere Pro
Fill q65 130x130 1140ca55

Roel

Print & Motiondesigner

KBT contacteerde Typografics met de vraag om animaties te maken voor 3 schermen die geïntegreerd zouden worden op een beursstand. Per scherm werden verschillende sfeerbeelden weergegeven. De animaties werden in een makkelijk aanpasbare template gegoten, zodat er met een minimale kennis van Adobe After Effects nieuwe productshots ingevoegd konden worden. Het formaat van de LG 86" schermen was zeer uitzonderlijk (600x3840) en vormde een extra uitdaging.

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!