VOO

Design vergaderzalen VOO

VOO biedt als telecomoperator internet, televisie, vaste en mobiele telefonie aan in Walloniƫ en een deel van Brussel.

  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
Fill q65 130x130 141076fa

Peter

Senior Grafisch Vormgever

Peter is er echt in geslaagd om zijn designs te matchen met de stijl van onze vergaderzalen. Ook hield hij hierbij steeds rekening met de technische en budgettaire afspraken. We zijn dan ook erg tevreden over onze samenwerking!

Cathy Meulenijzer - Verantwoordelijke voor de grafische cel en productie bij BE TV

Grafisch ontwerper Peter werkt al een klein jaar regelmatig ter plekke bij de Waalse telecomoperator VOO. “In het begin deed ik vooral DTP-werk. Toen ik op een bepaald moment een aantal logo's mee mocht ontwerpen, kon ik ook eens mijn creatievere kant laten zien. Ze waren hier zo tevreden over dat ik de opdracht kreeg om stickers te maken voor hun vergaderzalen. Echt een tof project!”

“Ik kreeg vrij veel eigen inbreng en ze vonden mijn ideeën meestal ook geslaagd. Ze wilden hun vergaderzalen graag wat meer karakter en intimiteit geven door met stickers te werken. Ik mocht zelfs aan de slag gaan met hun vuilnisbakken.”

Vergaderzaal Kompany

“Aangezien VOO een Franstalig bedrijf is werd vaak voor bekende Franstalige Belgen gekozen om de zalen op te vrolijken. De CEO van VOO is bijvoorbeeld fan van Kompany, dus een beeld van hem kon uiteraard niet ontbreken. En er moesten ook vrouwen met ballen aan hun lijf bij zitten, zoals actrices Marie Gilain en Viriginie Efira.”

Vergaderzaal Virginie Efira

Vergaderzaal Marie Gilain

Vergaderzaal Together

Vergaderzaal Star Wars

Forex Merckx

Deuren in creatieve ruimte The Loop

Vergaderzaal On the Moon

Vergaderzaal Spielberg

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!